עבור לתוכן

צריך המלצה על משחה טרמית

Featured Replies

פורסם

יש לי P4 2.8 Northwood והוא מגיע לטמפרטורות של 60+ במאמץ! מה עוד שפעם הוא היה על 43 גג... ניקיתי עם ספריי את כל המאוורר והגוף קירור

וזה כמעט צלא ירד ועדיין סובב סביב ה 60+ במאמץ.. אז אני חושב שכדאי להחליף משחה טרמית אבל איזה אתם ממליצים? לא משהו ממש יקר אבל משהו טוב שיקרר.. שמעתי על המ MX1 שהיא טובה יש עוד המלצות ומחירים? תודה

פורסם

לפי טבלת ביצועים MX1 הוא הכי טוב והכי זול שאפשר למצוא בארץ , מומלץ

http://skypc.co.il/pl_product~AC-MX-1~18~0.htm

רק אתמול זה עלה 26 .. ככה זה בSkypc כשמתחילים לקנות מוצר מסוים בכמויות הם מעלים לו את המחיר(כמו Leadtek 88GTS)

פורסם

אני משתמש ב

arctic silver 5

משהו באן זונה!

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב יאללה לא משנה המוכר נתן לי קצת משחה במקום לקנות הוא אמר שחבל לקנות בשביל פעם אחת.. אבל איך שמים את זה ? הבעיה לנקות את המעבד הוא יכול להתקלקל ואין לי אחריות עליו

פורסם

לאיזה חנות הלכת בסוף?

וכדי לנקות את המעבד, הכי כדאי להשתמש בצמר גפן ואלכוהול חיטוי 70% שאפשר לקנות בכל בית מרקחת.

טיפ - נסה לנקות את המעבד כשהוא בסוקט שלו בלוח ולא בחוץ, ככה הסיכויים שתעקם לו רגליים הרבה יותר קטנים.

ואל תספיג את הצמר גפן ביותר מידיי אלכוהול, כשתלחץ טיפה לשפשף כדי להוריד את המשחה זה עלול לנזול... כך שבזמן הניקוי אל תספיג את הצמר גפן בהרבה אלכוהול ועדיף שהמארז ישכב ולא יעמוד.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה אחי ובמקרה שלא כל המשחה יורדת זה עדיין בסדר לשים משחה חדשה נכון?

פורסם

עדיף להוריד הכל, גם מהמעבד וגם מגוף הקירור...

אם אתה רואה שממש יש חתיכות קשות שלא יוצאות, הן עלולות לגרום לבעיות בהעברת החום, נסה לגרד אותן בעדינות (אבל בעדינות!) עם מברג או סכין יפנית.

פורסם

אם עדיין יש לך את הפלסטיק ששמים בחלק האחורי של המעבד כדי שהשניים לא יתעקמו כשהמעבד באריזה, יהיה עדיף להשתמש בו מאשר בתוך הלוח (כי יהיה לך יותר יכולת תמרון), אם אין אז עדיף בתוך הלוח.

ואם עדיין לא קראתה, יש מדריך איך למרוח משחה טרמית נכון.

פורסם

בפעם הקודמת שהחלפתי משחה טרמית, הסתבר שמי שהרכיב הדביק על המעבד מדבקה של האחריות ועליה הוא שם את הגריז הטרמי (אהבל).

בכל מקרה, אחרי שניקיתי, לקחתי נייר זכוכית דק ושייפתי את גב המעבד. זה גם מבטיח ניקיון של 100% וגם - ככל שהעובי של הלוח קטן יותר, קל יותר לקרר אותו.

פורסם
  • מחבר

טוב הורדתי את המשחה שהייתה עם אלכוהול ושמתי תמשחה על המעבד ועל הגוף קירור אבל עדיין הטמפרטורה של המעבד מראה מינימום

50 מעלות במנוחה!! שאני לא עושה כלום במחשב שאני באינטרנט רק זה על 52-55 אז אני לא רוצה לדעת כמה זה במשחקים וכו.. מה לעשות??

פורסם

טיפ !!!!!

אם המישחה לא יורדת תרססו בעעדינות על המעבד wd40 תמתינו 5 דקות והכול ירד

זה עובד גם על דבק !!!!!!!

פורסם
  • מחבר

אחי עזוב תמשחה היא ירדה דווקא בסדר אבל הטמפרטורה עדיין גבוהה מאוד על 55 בגלישה באינטרנט!!

פורסם

תגיד, כמה זמן עבר מאז שפירמטת בפעם האחרונה את המחשב?

פורסם
  • מחבר

די הרבה זמן מה זה קשור?

פורסם

די הרבה זמן מה זה קשור?

לא שאני שולח אותך לפרמט עכשיו, אבל קח בחשבון שככל שהמחשב רץ יותר זמן מאז הפירמוט הוא צובר יותר ג'אנק בדרך. תוכניות שהסרת ולא ירדו כמו שצריך, מלא תוכניות שרצות ברקע ואתה לא שם לב אליהן וכן הלאה - הרי בוודאי שמת לב שלוקח היום למחשב יותר זמן לעלות מאשר לקח לו בעבר - זה נגרם בגלל הגארבג' שהוא צבר במשך הזמן.

אני מציע לך לנסות את המדריך הזה שכתבתי בזמנו: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=168453 , בסופו של דבר החום הוא פונקציה של העבודה של המעבד. אם יש הרבה ג'אנק שרץ ברקע, אפילו שאתה חושב שהמחשב במצב מנוחה - הוא לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים