עבור לתוכן

יש לי בעיה רצינית. האתר tdko.com השתלט לי על המחשב

Featured Replies

פורסם

Text >:(

כל חלון שאני פותח מופיע לי סרגל של האתר. זה סרגל עם אופציות למה שיש באתר. אפשר לבטל את זה עם לוחצים על הכפתור הימני של העכבר אבל זה חוזר כל פעם שמדליקים את המחשב. זה מופיע בחלונות של המחשב שלי, באקספלורר ובקיצור בכל חלון. דבר נוסף זה פתח לי אייקונים על לוח העבודה שאפילו שאני מוחק אותם הם חוזרים שוב אחרי הפעלת המחשב מחדש. וכן גם במועדפים באקספלורר מתווספים לי אתרים ומלא ואפילו שמחקתי.... הם חזרו והכל מהאתר הדפוק הזה שאין לי מושג איך הוא הגיע אליי. נפתחים לי עכשיו גם מלא פרסומות , איך אני חוסם את זה.

תעזרו לי אני משתגע ואני לא מצליח לאתר את המקור. כעיקרון המקור הוא האתר.

אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון.

תודה מראש.

פורסם

תנסה לברר היכן הקבצים הללו הותקנו (לאן מובילים הקיצורי דרך וכו'), ותחפש גם ב STARTUP {דרך MSCONFIG} אם יש לך שמה קבצים בהפעלה שנמצאים בתיקיה שבהם כל הזבל של האתר נמצא.

מקווה שהסברתי ברור..:)

פורסם
  • מחבר

כשאני עושה את ה- find target זה מגיע לי לאתר עצמו.

לגבי ה- msconfig אני יודע מה זה אבל שכחתי איך מגיעים לזה תוכל לפרט קצת בקטע הזה ?

תודה

פורסם

start > run > msconfig

פורסם

adaware

פורסם

שלום,

היתה לי אותה בעייה בדיוק לפני יומיים. והדבר הזה הוא סוג של TORGAN HORSE אשר פותח דפים לאתרי פירסומות.

הפיתרון, כנס ללוח הבקרה===> הוספה והסרה של תוכניות====> חפש תוכנית בשם L.O.o.P ואז תלחץ על הסרה, אחרי זה תקבל הודעה מהמפיץ לתוכנית זאת ותבקש ממך לרשום את המספרים הכתובים בראש הדף באופן מפוזר אשר הם מבקשים ואחרי שתעשה זאת בהצלחה התוכנית תוסר והיה עליך להפעיל את המחשב מחדש.

בהצלחה . מקווה שעזרתי :)

פורסם

אמת לאמיתה, כל מילה נכונה מה שכתב לך זה שלפניי, גם אני אכלתי את החרא הזה של התוכנה הזאת שנקראת לופ

בשלב ההסרה האחרון התוכנה תכתוב לך איזה מספרים להקליד לתוך המשבצת, כלומר באיזה סדר היא רוצה שתקליד אותם וזאת על מנת למנוע שתוכנות הסרה יצליחו להסיר אלא משתמש אנושי.

פורסם
  • מחבר

חברים תודה רבה. האמת שפתרתי את זה בדרך שונה אבל הגעתי לאותו שלב שצריכים לרשום את המספרים האלה.

פורסם

אצלי נסיון ההסרה לא הצליח. וגם adware, spybot search & destroy ועוד 2. אחרי עשרות מחיקות איתם, מחיקות ידניות בSAFE MODE ועוד.... פניתי לפתרון הפרמוט.

פורסם

אצלי נסיון ההסרה לא הצליח. וגם adware, spybot search & destroy ועוד 2. אחרי עשרות מחיקות איתם, מחיקות ידניות בSAFE MODE ועוד.... פניתי לפתרון הפרמוט.

חבל....עשית מעשה מיותר במקרה הזה. יכולת להסיר את התוכנית הטרדנית הזו בחצי דקה ללא פגיעה במערכת ההפעלה או בתוכניות.

פורסם

פורמאט תמיד בריא

פורסם

פורמט הוא כמפלט אחרון עובדה הוא הצליח להתגבר על הבעיה... 8)

פורסם

אני חובב פורמטים ;D . וההסרה לא הצליחה והדבר הזה FUCKEN עיצבן אותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים