פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים יש לי מחשב נייד ואני פירמטתי אותו אחרי שפירמטתי הכנסתי את הדיסקט איתחול ולחצתי אינטר.אחר כך הכנסתי את הדיסק של ווינדוס 98 ולא קורה כלו , ההתקנה לא מופיע.בבקשה...תעזרו לי , איך אני יכול להתקים את הווינדוס.
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים מחבר תנסה לעשות boot מהדיסק של ה- winxp ...אין לי מושג מה זה BOOT אין לי את ההתקנה של ווינדוס אקס פי , יש ל י רק את של 98 ואם אני מכניס את הדיסק לא קורה כלום
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים מחבר תכנס לביוס ותגדיר שהמחשב יתחיל את המחשב (boot) מהסידירום ...ואיך אני אמור לעשות את זה?
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים למה אתה מצטט ? עוד משהו משתתף ?אם תגיד לי את הדגם של הנייד שלך אולי אני ימצא עליו פרטים ויגיד לך איך ...
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים מחבר למה אתה מצטט ? עוד משהו משתתף ?אם תגיד לי את הדגם של הנייד שלך אולי אני ימצא עליו פרטים ויגיד לך איך ...אחי יש לי נייד של HP N3190נכנסתי ל- F2 בהפעלה של המחשב נכנסתי לBOOT ויש שם 3 אפשרויות:1. סידירום/די.וי.די.2. דיסקט3. הארד - דיסקאיך אני אמור לעשות שזה יפעיל לי את הארד דיסק?
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים מחבר Click Hereזה מסמך Manual בפורמט PDF תקרא אותו יש הסברים ..אני מנסה ללחוץ על הסידירום אבל לא קורא כלום
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים מחבר תנסה ללחוץ על -/+ לראות אם משהו זז .. ?זה זז למטה ולמעה אבל איך עושים שזה יפעל אוטומטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.