עבור לתוכן

S3 או DS3?

Featured Replies

פורסם

אני צריך לוח אם. בדקתי באתר של גיגהבייט וגם ה GA-965P-S3 REV3.3 תומך בFSB 1333.

ההבדל בין ה DS3 REV3.3 ל S3 הוא 50 ש"ח ואני לא מתכנן אוברקלוק, האם כדאי להשתמש בחמישים ש"ח האלו למשהו אחר או לקנות DS3?

פורסם

מה תקנה עם 50 ש"ח ?

מגש פיצה?

תוסיף ת50 האלו ותקבל קבלים טובים בהרבה

פורסם
  • מחבר

מפתיע אבל מגש פיצה כולל משלוח באמת עולה 50 ש"ח :lol:

אני מנסה לקצץ איפה שאפשר :lol: אני לא רוצה לעבור את 5400 :smile1:

פורסם

קבלים אמנם לא יוסיפו לך ביצועים אבל תשלם עוד 50 שקל ותקבל לוח אמין יותר

אני לא אומר שדגם הS לא אמין והרבה פעמים הקבלים מתפוצצים ממש לא הם מחזיקים גם OC

אבל עדיין אתה קונה מחשב ב5400 שקל ה50 שקל האלו לא יפריעו נכון?

פורסם

מצחיק שההבדל בין 965P-S3 ל965P-DS3 הוא 50 ש"ח

ואילו ההבדל בין P35-S3 לP35-DS3 הוא 150 ש"ח.

אין צדק בעולם הזה.

פורסם

קנה DS3

פורסם

אם אתה לחוץ אין בעיה לקחת S3

אני אישית לא מאמין שההבדל משמעותי כמו שעושים ממנו, כמובן שאם הייתי צריך לקנות מחשב ולא הייתי לחוץ הייתי לוקח את הDS3 כי יש הבדל, אבל אם אתה מחפש לקצץ אין בעיה עם זה.

פורסם

מה ההבדל ?

פורסם

קבלים (רכיב אלקטרוני) יותר איכותיים, מה זה אומר? שאורך החיים שלהם ארוך יותר....

העניין הוא שעד היום כל הלוחות היו עם קבלים פשוטים והדבר האחרון שהיה מתקלקל זה הלוח, אז תעשה חשבון

פורסם

אם אתה לא מתכנן OC אז S3 יספיק.

ההורים שלי עובדים עם מחשב פנטיום 4 עם לוח מלפני 8 שנים כמעט,ועד היום הוא לא עשה בעייה אחת.

גם קבלים סינים מחזיקים כמה שנים טובות מאוד,במיוחד אם אתה לא עושה אוברקלוק

עדיף לך לחסוך את ה50 שקל האלה,או להשקיע בספק\מארז יותר טוב

פורסם

מבחינת ביצועים אתה לא תרבה הבדל בכלל - אם לא תבדוק לא תדע אם יש לך DS3 או S3. בנוסף, הקבלים של היום יותר טובים מהקבלים שהיו לפני מספר שנים.

מצד שני, לי אישית היו בעיות עם קבלים בלוח קודם לפני כמה שנים, ולכן העדפתי בקנייה האחרונה לקנות את ה 965P-DS3 ולא את ה S3 - העדפתי להשקיע עוד כמה שקלים כדי לקבל "שקט נפשי".

בקיצור, אני חושב שווה להשקיע עוד אחוז אחד (יחסית לתקציב) ולקבל לוח בעל קבלים אמינים יותר.

פורסם

יש לי את ה-S3, אחלה אוברקלוקר, הדבר היחיד שעצר אותי היה המארז, שלא מאוורר כמו שצריך את המעבד...

פורסם
  • מחבר

אם אני אקח את ה S3 אני אוכל לקחת את ה EVGA 8800GTS SUPERCLOCKED 320MB.. או שעדיף לי לקחת את ה 8800GTS ה'רגיל'?

פורסם

תלוי עד כמה אתה מפחד לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך :P ה-GTS 320MB שלי באוברקלוק ל-650MHZ לליבה, 2000MHZ לזיכרונות, ו-1512MHZ ל-UNIFIED SHADERS, לא יודע עד כמה אתה תוכל להגיע, אבל אני משער שלא רחוק :)

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכנן אוברקלוק לשלוש שנים הבאות אז הסופרקלוקד עדיף מהבחינה הזאת, אבל השאלה היא האם ההבדל במחיר שווה 126 שקלים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים