עבור לתוכן

6800 עושה ארטיפקטים אפילו בביוס

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני במצב די מוזר ופתלוגי עם הכרטיס מסך שלי, הכל התחיל כמובן עם מסכים כחולים (MACHINE_CHECK_SOMETHIN_SOMETHIN(

ברוב טיפשותי ובייאוש משווע הצצתי במארז לראות שהכל מאוורר כראוי. עכשיו אני ממש לא בטוח שזה מה שקרה אבל יתכן וגרמתי לקצר בכרטיס מסך שלי בלי כוונה עם היד או משהו

לא היה סיגנל בכלל והחלפתי אותו בכרטיס זמני. מפה לשם כל הווינדוס שלי נדפק אבל זאת הקטנה שבצרותיי. המצב כרגע הוא כזה -- כשאני מדליק ת'מחשב(כשה-6800 מותקן) אני מקבל סוג מוזר של ארטיפקטים, הכל ממש ממש ממש מטושטש ושום דבר לא ברור, אחרי זה יש מין ג'יבריש כזה על המסך. אם אני לוחץ F8 ונכנס לSM

אני יכול לראות מה אני עושה אבל עם צבעים פסיכודליים והרבה ארטיפקטים.

חשבתי לעשות עדכון ביוס לכרטיס(אם הוא לא נצלה, אולי פשוט הוא 'קפא' על איזה מצב ולכן הארטיפקטים המשתנים) אבל אני לא יודע איך לעשות זאת כי אמור בביוס הכל מטושטש ונוסף לכל אין לי ווינדוס(זמנית, אפשר לתקן את זה עם הכרטיס הזמני)

מה לעשות לדעתכם? לנסות לעדכן או לשלוח חזרה לארה"ב(גם את זה אני יכול לעשות, 'במקרה' דודה שלי בארץ ו...)? אם לעדכן איך אתם מציעים לעשות זאת?

אולי יש בכלל סיבה אחרת(אני יודע שהמסכים הכחולים נבעו ככל הנראה ממעבד\זכרון\לוח אבל הם בסדר פחות או יותר, לפני שדפקתי ת'ווינדוס יכלתי להכנס עם הכרטיס הזמני לווינדוס ולקבל איזה 20 דקות חסד לפני המסך הכחול)

או שאולי אני בכלל לא בכיוון?... :-\

פורסם

שאתה שם כרטיס אחר הכל טוב נכון? אז הכרטיס הלך אחי איזה חברה ה6800 של פאליט? אם יש אחריות תממש.

פורסם
  • מחבר

זהו שאני לא בטוח שהוא הלך, אני מעדיף לנסות "להציל" אותו כי עד שהוא יחזור אליי אם אני אשלח אותו זה המון זמן

עם הכרטיס האחר לא הכל טוב כי אני עדיין מקבל מסכים כחולים(מה שכן, אין ארטיפקטים)

וכמו שאמרתי ב-SM אפשר לראות דברים, רק עם ארטיפקטים

אולי כדאי לציין שהיו לי ארטיפקטים איתו למשך תקופה של כמה חודשים טובים שהסתדרה מאליה

לשאלה שלך הכרטיס הוא של BFG ולכאורה יש לו אחריות לכל החיים, אני יודע שהם בסדר גמור בקטע הזה...

פורסם

כניראה הוא התחמם. אתה לא תוכל לסדר את הארטיפקטים האלה. רק חברה . תבקש כרטיס חדש

פורסם
  • מחבר

בכלל לא? כאילו זה פיזית סופית?

לא כדאי אולי לנסות לעשות פלש ביוס קודם?

בגלל זה אני שואל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים