עבור לתוכן

האם הלוח יכול לבוא דפוק?

Featured Replies

פורסם

היי.

הזמנתי סלרון 1200 ולוח גיגהבייט GA-6VTXE-A.

אתמול התקנתי אותם להנאתי.... הדלקתי את המחשב.... ואז התחילו הבעיות.

דבר ראשון: הלוח לא זיהה את ההרד דיסק. בשביל שהוא יזהה אותו (כמאסטר לפחות) הייתי צריך לג;'מפר אותו. אין לי בעיה עם זה עקרונית, אבל זה דיי מוזר, כי בדרך כלל הלוח מזהה לפי הכבל IDE.

דבר שני: תקיעות..... ועוד תקיעות... ובעיות....בדקתי זיכרון, הרד דיסק, התקנה של מעבד (אפילו הרכבתי מעליו V7+), עם כרטיסים, בלי כרטיסים וכו'. בקיצר, המחשב פשוט נתקע כל הזמן. קשה לי להאמין שעשיתי משהו לא כשורה כי כבר עשיתי זאת עשרות פעמים....

מה הסיכוי שלוח יבוא דפוק ?

פורסם

נסית זיכרונות אחרים?

פורסם

זה מקרה נדיר שהלוח יבוא דפוק.

פורסם
  • מחבר

נסית זיכרונות אחרים?

כן. וכל הסטיקים שניסיתי עובדים בסדר עם לוחות אחרים...

השאלה היא האם זה דבר שקורה שלוח בא דפוק או שזה פשוט לא קורה....

פורסם

מה הסיכוי שלוח יבוא דפוק ?

סיכוי קטן אבל יש סיכוי כזה.

הבעיה שלוח עובר הרבה ידיים עד שהוא מגיע לצרכן הסופי במיוחד בישראל. יש מקרים שהלוח פשוט נדפק אצל הספק או החנות.

למשל יש ספק חומרה ידוע לשמצה בשם טיצ'ר סופט בבני ברק, הם למשל כדי לשלוח חומרה למחסן שבמרתף הם פשוט זורקים אותו לשם או "מחליקים" אותו למטה על המדרגות.

ראיתי אותם עושים את זה לכל מיני דברים. תאר לך שאתה קונה לוח שמישהו עשה לו דבר כזה? קצת מגדיל את הסיכויים שהלוח דפוק לא?

חוץ מזה, יש מקרים שהלוח הוא לוח די חדש בשוק והתכנון שלו לקוי - כמו שקרה לי עם לוח של ASUS פעם.

אתה חוזר עם הלוח למי שקנית ממנו ובסוף מסתבר שהרבה אנשים התלוננו על בעיות בלוח והחזירו אותו.

עצתי לך: תחליף את הלוח. מה אכפת לך? עולה לך כסף? לחנות שממנה קנית זה בטח לא עולה כסף (מניסיון).

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אתקשר לחנות.... נראה. מה שמעצבן הוא שאני לא נמצא באמצע השבוע בבית כי אני מתחיל קורס מפענח תצ"א (אני חייל).

בכל מקרה תודה על התגובה אסף.

ותמשיכו לכתוב תגובות, מקסימום אני אקרא אותן ביום שישי.

יאללה ביי. :)

פורסם

תדאג שלא יהיו שברים או שריטות רציניות או סימנים של שריפה על הלוח אחרת לא יחליפו לך.

פורסם

התקנת מערכת הפעלה נקיה?

נסיונות להעביר מערכת הפעלה מוצקנת בין לוחות זה ברוב המקרים כאב ראש שנגבר בהתקנה נקיה בסופו של דבר.

פורסם
  • מחבר

חבל שאתם עונים בתשובות שלא קשורות למה שכתבתי.... :(

1. ברור שאין שריטות וכו' על הלוח..... אם היו, משום מה לא הייתי שואל אם יש סיכוי שהלוח יבוא דפוק (למרות שאני התקנתי אותו בצורה טובה).

2. כן, התקנתי מערכת התקנה מחדש. אבל- זה לא קשור בכלל. היו לי המון בעיות גם בהתקנה עצמה. וחוץ מזה, בעיות התקני הפעלה לא גורמים לתקיעה של המחשב כל הזמן, במיוחד לא בדוס או כאשר הווידוס עולה.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים