עבור לתוכן

זקוק להמלצה לכרטיס מסך בטווח של 500-700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי מחשב עם המפרט הנוכחי:

Intel P.4 3.0GHz

Mother Board ECS/BiosTAR PM800-M2

Expension Slots 3 PCI, 1 AGP, 1 CNR

Two 512 MB DDR2 memory cards 400MHZ

ATI Radeon 9600XT 128 MB

השאלה שלי מתמקדת בכרטיס המסך, הוא תפקד מספר שנים בצורה משביעת רצון (אני משחק ברזולוציה מקסימלית של 1024X768 וטוב לי עם זה...), רק שלאחרונה הכרטיס החל לעשות בעיות ובזמן שאני משחק הוא פשוט נתקע, אני רואה חלון שחור בזמן המשחק שמשתחרר לאחר כמה שניות, ואז אני רואה הודעת שגיאה שיש בעיה עם כרטיס המסך.

שקלתי לקנות מחשב חדש, אבל במחשבה שנייה נראה לי שלבינתיים אני רק אחליף את כרטיס המסך.

השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יהיה לי מומלץ עם המפרט שפירטתי (אם חסר מידע תגידו לי ואני אשלים), באופן שאני אקבל את המקסימום מהמחשב אבל שאני לא אתקע עם כרטיס חזק מידי שהמחשב יהווה לו "צוואר בקבוק".

טווח המחירים שלי הוא 500-700 ש"ח בערך...

ואני מעוניין בכרטיס שמיועד למשחקי תלת מימד.

תודה רבה לעונים :yelclap:

פורסם

דבר ראשון ברוך הבא לפורום

דבר שני תתקן אותי אם אני טועה זה AGP?

פורסם
  • מחבר

שלום :hi:

כן, AGPX8

כמו שרשמתי, שקלתי לקנות מחשב חדש לגמרי (בסביבות 4500 ש"ח), אבל במחשבה שנייה אני לא מחפש להריץ משחקים ברזולוציות וגרפיקות הכי גבוהות, ככה שאולי עדיף לי להשקיע 600 ש"ח בכרטיס מסך טוב שיתן לי מקסימום ביצועים ברזולוציה של 1024X768, וככה עוד שנה בערך אני אקנה מחשב חדש.

פורסם

יש את זה

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7633

אין טעם לקחת כרטיס בקצה ה 700 שקל כי יש לך מחשב ישן והוא לא ינצל את זה,כמו כן בטח יש לך גם ספק פשוט אני מאמין לכן אין צורך להשקיע הרבה.

פורסם

תוסיף לכותרת שהכרטיס מיועד ל - AGP ותוסיף למפרט את המסך והספק שלך.

הכרטיס המומלץ בתקציב הוא ה - PALIT X850XT שעולה 590 ש"ח.

פורסם

דניס איפה יש X850XT ב600 שקל?

ולנאור לדעתי תקנה סטיק של ג'יגה ב220 שקל + כרטיס מסך, זה יישפר לך תביצועים במשחקים ובכלל, הגדלת הזיכרון = שיפור ביצועים ב50-90% מניסיון...

פורסם

TF מה זה, תקן אותי אם אני טועה דניס אבל זה לא היה הכרטיס "החזק בעולם" לפני איזה שנתיים וחצי שלוש? האם יש פה קאטץ'? או שפשוט מישהו סוף סוף החליט למכור אותו בערך האמיתי שלו.... עד לא לפני הרבה זמן עוד הייתי יכול לתת לך מספר אתרים שמכרו 6600GT ב800 שקל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים