עבור לתוכן

Sempron 3200, צוואר בקבוק?

Featured Replies

פורסם

האם הוא יעשה צוואר בקבוק עם X1950Pro?

תודה, ועוד שאלה הלוח M2N-TVM

הוא לוח סביר כי קיבלתי אותו אני לא חייב להחליף במקרה של שידרוג קטן?

Sempron 3200, X1950pro,M2N-TVM וספק ג'נרי זהו שילוב טוב שיריץ לי משחקים כבדים?

פורסם

תלוי באיזה משחק. המעבד יצור צוואר בקבוק למשחקים שמצריכים יכולת עיבוד גבוהה מהמעבד (חישובים פיזיקליים וכו').

עריכה: המשחקים עם המפרט הזה יפעלו בצורה נחמדה מאוד בכללי. יש מצב המעבד ייצור צוואר בקבוק במקרים מסויימים ויאט את המשחק (שוב, במקרים של עיבוד פיזיקאלי חזק ובעוד מקרים שהמשחק מצריך חישוב חזק מצד המעבד)

פורסם
  • מחבר

תודה, ולגבי הצריכה? אתה אומר הספק ג'נרי מספיק?

תמיד אני יכול להמהיר את המעבד טיפה..

פורסם

ספק ג'נרי יחזיק את המחשב ללא בעיה ברוב המקרים, הבעייה של ספק ג'נרי היא האמינות שלו. יום אחד הוא פשוט יכול להחליט שצריך להשרף איזה חלק בתוכו וזה ידפוק את החלקים שמחוברים אליו, או שתיהיה עליית מתח עקב ברקים והספק לא יגן על המחשב מפני זה וחלקים יהרסו לך.ברוב המקרים, ספק ג'נרי מקסימום נשרף ולא גורם כל נזק למחשב אבל לא הייתי מציע לך לסמוך על זה.. אם אתה יכול תקנה ספק איכותי יותר.

פורסם

אני דווקא חושב שהמעבד כן יהווה צוואר כי הוא די חלש וזה עוד SEMPRON,מה ההספק של הספק?,גם אם הוא יריץ יכול להיות שכתיהיה עומס במערכת הוא יקרוס,כי ה1950 הוא דורש ספק איכותי.

פורסם
  • מחבר

400W.. הספק די חדש משהו כמו כמה חודשים..

אפשר עוד תגובות בקשר לצואר בקבוק?

פורסם

קודם כל תחליף את הספק, אם אתה רוצה לשמור על הכרטיס מסך שלך בפרט ועל כל המחשב בכלל. לפי דעתי המעבד הזה די חלש בשביל הכרטיס הזה, ועדיף משהו קצת יותר חזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים