פורסם 2007 ביולי 3018 שנים שלוםאני מתלבט בין שני לוחות אם למערכת ה HTPC שלי:שני הלוחות מבוססים על הציפסט החדש של אינטל G33GIGABYTE GA-G33M-DS2Rhttp://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2534&ModelName=GA-G33M-DS2Rאו ASUS P5K-VMhttp://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=542&l4=0&model=1690&modelmenu=1
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים אני בדיוק במצב שלך..מחר נראה לי שאלך לקנות את ה Abit Fatality F-I90HD כנראה לוח האם המושלם ל HTPC כרגע..כל לוחות ה G33 שראיתי באים ללא יציאת HDMI ו SPDIF
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים דווקא הלוח של אסוס מגיע עם יציאת SPDIFמגיע עם יציאה קואקסיאלית נכון, אבל לדעתי לוחות ה G33 לא בשלים עדיין..אין שום ביקורות עליהם באינטרנט.. (אולי 2-3 בלחץ) לעומת ה Abit Fatality F-I90HD שאינספור אנשים כבר בדקו אותוולפי מה שאני הבנתי, אחד הלוחות היותר מומלצים ל HTPCשקלתי האמתי לקנות את הלוח של GB ולהוסיף BRACKET חיצוני שמביא SPDIF אבל קודם כל, המחיר שלו יוצא קרוב ל 900 שקלודבר שני, כמו שאר לוחות ה G33 הוא בס"כ מגיע עם יציאת VGA (אפילו לא DVI)לא חושב שזה מצדיק את המחיר..לעומת זאת ה Abit Fatality F-I90HD מגיע עם כל הפיצרים ל HTPC
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים מחבר רגע אז אתה בעצם אומר לי שאתה לא קונה כרטיס מסך ?הרי הכרטיס מסך המובנה שעל הלוח לא שווה במלא כלוםושנית כל הלוחות החדשים שהבאתי להם קישורים הם מבוססי ציפסט חדש תומכים ב FSB החדש של INTEL 1333hz בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה ששווה להוסיף עוד 300 ש"ח לאסוס או 150 לגיגהבייט ולקבל לוח איכותי לכמה שנים טובותמאשר לקנות את ABIT לא שאני מזלזל בלוח הזה.
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים רגע אז אתה בעצם אומר לי שאתה לא קונה כרטיס מסך ?הרי הכרטיס מסך המובנה שעל הלוח לא שווה במלא כלוםושנית כל הלוחות החדשים שהבאתי להם קישורים הם מבוססי ציפסט חדש תומכים ב FSB החדש של INTEL 1333hz בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה ששווה להוסיף עוד 300 ש"ח לאסוס או 150 לגיגהבייט ולקבל לוח איכותי לכמה שנים טובותמאשר לקנות את ABIT לא שאני מזלזל בלוח הזה.לא, אני בנתיים לא קונה כ.מסך. הכרטיס ONBOARD מספיק חזק כרגע בשביל להציג תכני 1080Pואין לי צורך ב 333 FSB היות ואני שם E6600 ואני לא רואה סיבה שאצטרך לשדרג את המעבד בשנתיים שלוש הקרובותאבל אם זה חשוב לך ליהיות עם ציפסט חדש (מה שאני שקלתי בכובד ראש) אז לך על זה..אם תביא את ה BRACKET החיצוני שנותן SPDIF ותשים כ.מסך חיצוני, הלוחות לא רעים בכללאבל המחיר של החבילה הזאת (לוח + BRACKET + כ.מסך) לא משתלם לפחות בשבילי
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים כי יש לי E6600 ללא שימושאם אתה הולך על ה E6750 אז אין שאלה בכלל ולך על ציפסט G33
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים מחבר אהה עכשיו הבנתילפי דעתך הכרטיס מסך המובנה של אסוס או גיגה ביט יצליח להעלות משחקים של ספורט באיכות טובה?או להציג סרטי hd ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.