עבור לתוכן

נראה לי נשרף הלוח...

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, אתמול חיברתי את הכונן הנייד שיש לי, דרך הUSB..סיימתי להשתמש כיביתי דרך המתג של הכונן עצמו (הכונן מחובר למחשב בUSB ויש לו שנאי מתח שמתחבר ישירות לחשמל) אח"כ ניתקתי את הכבל מהשקע, המחשב באותו רגע נתקע, עשיתי ריסטרט ומאז אין תגובה...

אין שום ציפצוף, פירקתי את הכרטיס מסך, פירקתי את הזיכרון, כל פעם סטיק בנפרד, הכל, לא מגיב, אפילו הוצאתי את המעבד עצמו...כלום, לא מצפצף, אני חושב שזה הלוח נשרף או משהו

מה דעתכם!?

הלוח רשום במפרט

פורסם

נסה לנתק את המחשב מהחשמל לפרק זמן מסוים..נסה לאפס את הביוס..

בדוק על גבי הלוח אם אין לו קבלים מפוצצים או סימנים מחשידים אחרים..

פורסם
  • מחבר

כן, עשיתי גם את זה, בדקתי אותו בבוקר שוב, כלום, מת, לגבי הקלים גם כן, אין סימן מחשיד, השאלה זו אם נגיד זה המעבד, הוא היה אמור לצפצף לא?!(גם כשהוצאתי אותו בכלל..) יש מצב שזה גם ספק כוח אבל אני לא מאמין שזה זה, כי זה ספק איכותי..

מה שמשגע אותי זה איך בכלל זה קרה, הרי הוא מקבל את החשמל מהשנאי, וכיביתי אותו דרך הכונן עצמו, כאילו אין יותר חשמל עובד במעגל, הוא מנותק מהמתג..

(דרך אגב, אין על STI..)

פורסם

מוזר...המאווררים על הלוח מסתובבים ? הלד שמורה על קבלת מתח בלוח עובד ?

וכן..אין כמו אסתי.... ;D :auto:

פורסם
  • מחבר

כן אחי, הנורית ביקרות של הלוח כרגיל עובדת, הכל עובד, אבל כלום לא עולה, הקטודות מקבלות חשמל כרגיל, הכל רגיל, בגלל זה בדקתי אולי כרטיס מסך נשרף, אבל הוצאתי ולא היו שום ציפצופים...סרט, אין לי כוח להיתקע בלי המחשב שבוע עד שהלוח ישלח לחנות ויבדקו ויביאו אחד חדש..

פורסם
  • מחבר

כן אהה, טוב נחכה אין ברירה, מזל שיש פה עוד מחשב שהרכבתי... :nixweiss:

תודה אחי בכל מקרה!

פורסם

נשמע שהבעיה בלוח

אם אתה אומר שהקטודות והמאוררים עובדים, אז הספק בסדר (כנראה)

אם הוצאת את הכ.מסך\זיכרון והפעלת את המחשב ואין ציפצופים, כנראה לוח

לפחות את החלק הארוך של הדיאגנוסטיקה כבר עברת.. עכשיו רק חכה ללוח חדש

פורסם
  • מחבר

חחח, כן, וואלה אין לי בעיה שהוא הלך, רק אני מקווה שזה הוא שאני לא שולח סתם...חחח

יש אחריות על כל החלקים..מחר אני ישלח בUPS ויהיה בסדר, אולי נשדרג, חשבתי לשדרג ללוח קצת יותר מתקדם אם זה ישתלם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים