עבור לתוכן

Abit - יצרן בינוני שמנסים לפמפם בארץ או חברה אמינה, טובה ואטרקטיבית מבחינת מחיר?

Featured Replies

פורסם

תמיד רציתי לדעת.

ועכשיו, כשאני בקרוב רוכש מחשב משרדי פשוט לקרוב משפחה, חשבתי לשאול את השפיצים בפורום מה דעתם על החברה.

אשמח לקבל תשובה,

רוסטר.

פורסם

abit? חברה מצויינת :xyxthumbs:

פורסם

אביט היא חברה מצויינת שהרבה לא מעריכים כמו שצריך לדעתי.

לאביט יש לוחות מצויינים שמנצחים הרבה לוחות אם אחרים בסקירות שונות, הלוחות המקצועיים שלהם מאוד איכותיים ובעלי פיצרים בלעדיים של אביט.

בשוק הנמוך יותר אביט מספקת מחירים מאוד תחרותיים אבל לא בהכרח את הלוחות הכי איכותיים, מומלץ ללכת על הלוחות הנמוכים שלהם אם התקציב דל.

בתקופת ב965 (לא שהוא נמחק היום) אביט הציעה לוח 965 במחיר שהמתחרות מכרו 945 וזה היה משתלם.

אבל כמו כמעט כל חברה גם לה יש פאקים, לוח ה965 הזול (IB9) סבל מבעייה שבהדלקה שלו הוא היה נדלק נכבה ורק אז נדלק כמו שצריך, אביט עד היום לא פתרה את הבעיה הזו.

ולמרות זאת אביט היא חברה טובה.

וקצת בכללי, שני נקודות חשובות בלוחות אם.

תמיכה: תמיכה בלוח והוצאת עידכונים הם דבר חשוב, לכן אם אתה מתכנן לקנות לוח אם כדאי שיהיה אחד פופלרי, ככה בגלל שיש הרבה בעלים ללוח הזה בטוח יצאו עידכונים (לדוגמא 965P-DS3)

דבר שני ביצועים: בין לוח ללוח אין הבדלי ביצועים משמעותיים או שאין בכלל, מה שחשוב בעיקר הוא הציפסט, ככה שברוב המקרים אין מה לשלם על לוח מעל ל1000 שח וגם זה הרבה, לכן לא הייתי הולך לשוק גבוה

פורסם

אני אישית אוהב את המוצרים שלהם, אז את ההמלצה שלי, יש לך.

פורסם

אבל כמו כמעט כל חברה גם לה יש פאקים, לוח ה965 הזול (IB9) סבל מבעייה שבהדלקה שלו הוא היה נדלק נכבה ורק אז נדלק כמו שצריך, אביט עד היום לא פתרה את הבעיה הזו.

ולמרות זאת אביט היא חברה טובה.

את הבעיה הזאת יש גם בלוח האם שלי, שלפעמים מסרב לבצע COLD-BOOT, ועד כמה שאני יודע, גם ליגאל יש אותה (יש לו DS3, ולי יש S3), אז זאת כנראה לא בעיה ספציפית ל-abit ;)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על חוות הדעת , חברים. :xyxthumbs:

פורסם

אהא. חברה שהחליפה 3 ידיים בשלוש שנים (פחות או יותר) לא יכולה להחשב כחברה טובה...

פורסם

3 פעמים? עד כמה שזכור לי, מאז ש-USI קנו אותם, הם לא החליפו ידיים ;) בכל מקרה, מדובר אם כבר אז בחברה מעולה עם הנהלה גרועה, לא בחברה גרועה. אנשים שברו המון שיאי אוברקלוק עם לוחות של ABIT :smile1:

פורסם

מוצרים שלהם איכותיים אבל הפפולריות עצמה של החברה לא כל כך.

פורסם

זה כי אנשים בארץ קונים רק אסוס כמו טיפשים, רק אנשים פה בפורום יודעים שלא תמיד אסוס זה הדבר הכי טוב ;)

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/Universal_abit

אינסוף קשיים - אני אישית הייתי חוששת לקנות לוח מחברה עם קשיים כלכליים - אחריות זה דבר חשוב.

פורסם

עד כמה שידוע לי, אף אחד פה בפורום אף פעם לא נתקל בבעיות בעת שימוש בלוח אם שלהם, וגם אם כן, אני משער שהוא קיבל אחריות ולכן לא פתח איזה דיון עצבני בנושא בפורום הכללי ;)

פורסם

רק הדגמים היקרים שלהם שווים משהו, כל הדגמים הזולים האלה שעולים פחות משאר הלוחות של החברות המובילות הם פשוט לוחות עם קבלים סינים פשוטים שיכולים להשרף בקלות (וגם גרועים ל OC)

חוץ מזה ABIT מוציאה עדכוני BIOS ותמיכה רק ללוחות ה PRO .. לדגמים הזולים אין עידכונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים