פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים Hi ppl, im looking for good headphones for music and gameslooking out the net and asking dj friendes, this set came up as the best that money can buybut and this is very big but, does spending this amount of money on such headphones makes me be lunatic or is the investment worth it ??can u ppl advice please ?i am an audiophile and i like crystal clear music with the bass that comes from pc games ?if not this set, can any 1 recommend a different brand or model that will be good my last set was HD570 and it broke after 4 years, damn !! loved itthank you
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים לטעמי, מוגזם מדי.אפילו בשביל האוזניות האלה.תשקיע 700-800 שקל ותמצא גם כן אוזניות מעולות לצרכים שלך.יש דגמים מעולים של KOSS של סנהייזר ושל גרדו בסביבות המחיר הזה.
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים מחבר like Sennheiser HD590 ?? - 950 shekelsy, as mush as an audiophile i am, spending that much money seems a bit to much and i'll need an headphone amp for them to.you probably right, the performence / money ratio dont justify the cost
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים אם אתה אודיופול טוטאלי אין מנוס מלהשקיע באוזניות טובות, אבל לא צריך להגזים.גם אני אודיופול, לא גדול במיוחד אבל עדיין ואני מסתפק באוזניות סבירות.יש לך דגמים מעולים מאוד של KOSS בסביבות ה800, התמחור של סנהייזר בארץ הוא מוגזם מאוד ואני לא ממליץ לקנות בארץ.אגב, יש לך גם אוזניות מעולות של סוני בסביבות ה1000.
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים יש את ה497 שלהם .. הם לא כאלה יקרים , ושומעים בהם דיי טוב , של סינהייזר . איזה 500 שקל , משהו כזה . אתה רוצה את זה למשהו נייד , או להסתובב בבית ולהשמיד את עור התוף ?
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים מן הסתם אם הוא קונה אוזניות ב1000 שקל הן לבית....... מי יוציא את זה מחוץ לבית? אגב, על איזה מגבר אוזניות תיכננת?
פורסם 2003 בפברואר 2422 שנים מחבר This one http://headroom.headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopicID=27&productID=0010014004or this onehttp://headroom.headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopicID=27&productID=0010013000
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.