עבור לתוכן

צריך עזרה בקשר ךכרטיס קול

Featured Replies

פורסם

שלום .התחלתי לעבוד לעבוד וקניתי לי את הרמקולים של לוגיטק x-540 . ויש לי כרטיס קול מובנה של השלוש חורים של אוזניות,מיקרופון,ורמקולים. וברמקולים צריך לחבר 3 חוטים ירוק צהוב ושחור למחשב אז חיברתי רק את הירוק אז אני רוצה לקנות כרטיס קול 5.1 עד 400 שקל בחנות K.S.P בלבד .ויש לי שאלה אם אני יקנה אז אני ירגיש שיפור באיכות?

פורסם

איזה לוח אם יש לך.כתוב דגם מדוייק ויצרן.יש דגמים שבתוכנה אפשר להפוך אותם ל 5.1 בסיסי.כתוב דגם מדוייק ויצרן וניראה מה אפשר לעשות.

ההבדל יהיה תמיד משמעותי.כי כרטיס קול עצמאי תמיד יותר איכותי ממובנה.התקציב יכול להיות בין 200 ל 2000 שקל...הכל כמה אתה רוצה להשקיע.

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח אם של אסרוק אבל כל הקטע שיש עוד שני חיבורים של הרמקולים שאין לאן לחבר התקציב או 400 שקל

פורסם

עד 400 אפשר לקנות כרטיס סביר של קריאטיב.

בדוק בספר של הלוח שלך מה משמעות של כל חיבור שלא תקנה כרטיס קול שיש לך משהו טוב שאתה לא הפעלת עד עכשיו.

שים לב מה ההנחיות לגבי שדרוג בתוכנה אם האפשרות קייימת.אם זה אינו אפשרי.אני ממליץ לרכוש כרטיס חדש.

פורסם
  • מחבר

חשבתי על הכרטיס הזה מה אתה אומר ?

http://www.ksp.co.il/hmain.php

‎X-Fi XtremeGamer‎ וזה מתאים גם למוזיקה או רק למשחקים?

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מקפיץ אבל זה דחוף אני קונה את הכרטיס ביום שישי אז האם או טוב למוזיקה כי חבל לי לזרוק סתם 450 שקל עליו

פורסם

הוא טוב לשניהם,מצד אחד יש לך את התמיכה בכול האפקטים במשחקים,וגם אופציה לסראונד כאשר יש לך סטריאו.

רק לא בטוח שתרגיש הבדל גדול בין האיכות.

פורסם
  • מחבר

אבל שווה את המחיר ?כי אני שומע מוזיקה וכמובן גם משחק במחשב או שאפשר למצוא משהו דומה במחיר יותר זול?

וכמובן רק מ K.S.P

פורסם

הוא לא שווה שקל, למוזיקה\סרטים הוא לא משהו, הוא כמו הכרטיס און בורד שלי, אני לא שם לב להבדל בביצועים, רק במשחקים יש הבדל אבל חוץ מי זה הכול נהדר.

פורסם
  • מחבר

אז מה שווה לקנות כי אני לא מבין בכלל בכרטיסי קול בבקשה תעזרו לי ???

פורסם

תיראה כדי שתרגיש הבדל אתה צריך רמקולים הרבה יותר איכותים וכרטיסים של חברות אחרות,כי קראטיב ידועה בתור כרטיסים של יותר למשחקים מאשר למוסיקה.

האם אתה צריך את האפקטים הכי אחרונים? קח את הEXTREM AUDIO שזול יותר,אם לא יש לך את הגירסא של SE שעולה 150 ויוכלה להציג סראונד גם כן.

פורסם
  • מחבר

יש לי את הרמקולים x540 אתה יכול להראות קישור באתר K.S.P לאיזה כרטיס קול טוב עד 500 שקל

פורסם

תעלה קצת את התקציב ותקנה את חברת אודיוטרק בפנדה.

או בייבואן עצמו YNON.CO.IL

אלה כרטיסים מעולים במחירים טובים.מתחיל בערך מ 700 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים