פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים תראד זה נועד להוות לוח מודעות לשחקנים הרוצים למצוא שחקנים אחרים במשחק מסויים, מהפורום, למשחק מולטיפלייר.כל ארגון המשחק יתבצע מחוץ לפורום משחקים, אם בהודעות פרטי ואם בתוכנות כגון ICQ או Messenger.לכן ההודעות היחידות שרשאיות להכתב בתראד זה הינם שם המשחק, פרטי משחק המולטיפלייר, דרך ליצור קשר (מספר אייסיקיו לדוגמא) ושאר פרטים הקשורים למשחק.הודעה לדוגמא:
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים מישהו בא מולטי בGTA3 עם המוד החדש? ;Dבכיף רק תצטרך לעזור לי קצת עם זה... כמו אך להתחיל לשחק כי ניסתי ואני שיחקתי בזה לבד בלי שאני יראה את השני. צור קשר באיסיקיו...ועם למישהו בא CS שיגיד... (אני עם T)
פורסם 2003 בפברואר 2522 שנים מה אתה רוצה שאני אוריד את הגרסה שלי בשבילך?תעדכן ל 1.03, מקסימום אם אתה לא מצליח אני אעזור לך... באייסיקיו.
פורסם 2003 במרץ 622 שנים בשביל להנות מ Freelancer במולטי, צריך שרת חזק, ויחזיק כמה חודשים מעמד - מה שלא נקבל בזמן הקרוב (או בכלל כנראה).והרעיון של Si Nom - לעשות קרב הוא לא משהו, כי מן הסתם כולם מתחילים עם ספינות מסריחות אז זה קצת בעייתי.... מצד שני אם נחבור יחד ונעשה משימות זה יותר נחמד :>
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.