עבור לתוכן

האם נתקלתם פעם בראוטר ששורף כניסות LAN ?

Featured Replies

פורסם

לפני מספר חודשים, אחת משתי כניסות ה LAN של המחשב שלי הפסיקה לתפקד (כשאני אומר הפסיקה לתפקד, אני מתכוון שאפילו הנורות לא נדלקות). חיברתי את כבל הרשת לכניסת ה LAN השנייה, והכל עובד בסדר עד עכשיו.

היום התקנתי מחשב נוסף בחדר שלי, ופתאום כניסת ה LAN שלו הפסיקה לתפקד. אין לו עוד כניסת LAN, כך שזה ממש מבאס.

המשותף לשני המקרים, הוא ששניהם קרו עם אותו הראוטר - OfficeConnectWireless של 3Com.

האם אתם חושבים שיש סיכוי שהראוטר שלי הוא שורף כניסות LAN סדרתי ?, הייתם מחליפים אותו בעקבות מה שסיפרתי לכם ?, פשוט מעולם לא נתקלתי בכניסת LAN שהפסיקה לתפקד, כך שאני לא מרגיש בנוח לחשוב שזה סתם צירוף מקרים...

פורסם

הנתב 54MBs?

אם כן גם לי יש את הראוטר הזה.

אבל הצלי הוא מתפקד מצוין.

פורסם

לי נשרף כבר פעם פעמיים כרטיס LAN לא ביג דיל אחד חדש עולה 50 ש"ח

עדיף לקנות אחד חדש מאשר ראוטר חדש אם גם זה ישרף אז לא תהיה לך ברירה ותקנה ראוטר חדש

וגם יש לך אחריות על הכרטיס LAN ככה שיחליפו לך אותו במסגרת האחריות

פורסם

אמ, אולי אם הראוטר הוא בעצם שקע 220V, אז כן, יש מצב :)

פורסם
  • מחבר
לי נשרף כבר פעם פעמיים כרטיס LAN לא ביג דיל אחד חדש עולה 50 ש"ח

עדיף לקנות אחד חדש מאשר ראוטר חדש אם גם זה ישרף אז לא תהיה לך ברירה ותקנה ראוטר חדש

וגם יש לך אחריות על הכרטיס LAN ככה שיחליפו לך אותו במסגרת האחריות

טוב לשמוע שאני לא היחידי שנשרף לו כניסת LAN.

הבעיה שלי היא שמדובר בכניסות LAN אינטגרליות של ה Motherboard, ולא בכרטיסים חיצוניים. בלוח אם שספג את שריפת כניסת ה LAN היום, הדרך היחידה לקבל Wake On Lan, הייתה דרך כניסת ה LAN של לוח האם. ניסיתי לחבר לו עכשיו כרטיס רשת חיצוני, אבל לא ניתן לעשות דרכו Wake On Lan, כי תושבות ה PCI של לוח האם הזה לא מקבלות חשמל במצב Standby (ולא ראיתי בלוח האם אפשרות ל Wake On PCI).

פורסם

זה כבר משהו אחר...

אני מניח שאין לך אחריות על הלוח אם

פורסם
  • מחבר
זה כבר משהו אחר...

אני מניח שאין לך אחריות על הלוח אם

נכון, אין לי אחריות. אבל גם אם הייתה, האם היו מחליפים לי אותו בגלל כניסת LAN שרופה ?

פורסם

או שהיו מחליפים או שהיו מתקנים אבל כך או כל זה במסגרת האחריות

פורסם
  • מחבר

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים