פורסם 2007 ביולי 2918 שנים את המחשב. בהתחלה שיחקתי עם גוסט ריקון לאס וגס והוא עשה קצת בעיות אבל עכשיו שאני ניסיתי משחקים כמו גוסט ריקון החדש, המרוץ dirt, או אפילו משחקים ישנים כמו Vivisector או guns הוא תוקע לי את המחשב או מכבה אותו לריסטרט.יש לציין שעידקנתי דרייברים וגם בהגדרות משחק על רוזלוציה נמוכה יותר הוא עדיין נתקע...אשמח אם תוכלו לעזור...
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים יכול להיות שהוא נכבה כי הוא מנסה להתקרר? תבדוק אם המאוורר מסתובב (פעם לי הייתה בעיה דומה, הכרטיס היה מתחמם אחרי שהמאוורר נדפק ובשביל לעצור את זה המחשב פשוט נכבה לבד).
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים מחבר אם אתה מתכוון למאוורר של המחשב אז הוא עובד. אם אתה מתכוון למאוורר של הכרטיס מסך אני לא יודע...בד"כ הוא לא נכבה אלה רק תוקע את המחשב אם התמונה של המשחק או שנהיה מסך שחור. גם שאני רואה סרטים לפעמים הם מתחילים לקרטע לכמה שניות ואז ממשיכים כרגיל...
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים מחבר היום פתחתי את המארז והצמדתי את המאוורר של החדר לדופן של המחשב שיכנס האוויר וזה גם לא עזר...
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים איזה ספק יש לך\מה הטמפרטורות של כל החלקים במחשב\האם הבעיה קיימת רק עם הכרטיס הזה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.