פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים אני פשוט לא יודע מה לעשות, ואני חושב שתמונה תתאר את זה הכי טוב מה לעזאזל עושים שם? ניסיתי עם הDISPONSABLE PICKS, וזה לא פותח את הדלת, וגם לא הצלחתי לקפוץ ולהאחז בקצה של הפיר. מה עושים?
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים ספיריט אתה הולך שם לצד ויש שם דלת, כנס לשם ויהיה סולם לגג. בגג שם יש כמו דבר כזה שזה כמו הארובות האלה שיוצאים משם עשן, תתקרב לשם ויהיה לך אפשרות, תבחר את האפשרות ואז הוא יתפוס שרשרת מהדבר הזה ויקפוף למטה ומשם כבר תידע לבד...
פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים תגידו כמה FPS אתם מקבלים על איזה רזולוציה ?עוד לא הספקתי להשיג אותו ...1240X1024Shadow Detail : LowShadow Resolution : LowGame Decals : Very Highבמרחבים סגורים: 40FPSבמרחבים פתוחים: 25-30FPS
פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים לעזעזל , אני תקוע בשלב ה-7 : Abattoir .בקיצור בקטע שיש שמירה כבדה עם פנסים והכל , אני כבר ניקיתי אותו ממוקשים ומשומרים .אבל אני תקוע ולא יודע לאן ללכת .הנה תמונה : Click Hereעליתי אפילו על איזה גגון במטרה לקפוץ לגג או משהו כזה ...אין לי מושג לאן להמשיך .... HELP !!_______________________________לא משנה כבר, עברתי את השלב ....
פורסם 2003 בפברואר 2622 שנים איך נטרלת את המוקשים בדיוק?בכל מקרה, זה לא בעיה.בתמונה אני רואה שמולך יש דלת, היא לא נפתחת, אתה פשוט הולך ימינה להיכנס לדלת ויש שם מעבר.אני לא זוכר איך זה הולך שם אבל זה מוביל משם לגג.
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים אני מפעיל על רזולוציה הכי גבוהה 1200 על 1600 כל האפשריות על הכי גבוהה.19-20 FPS
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים עכשיו ספיריט זה שיכול לעזור לכם... הוא סיים את המשחק אחרי חרישה עליו של שבוע.
פורסם 2003 בפברואר 2722 שנים במשימה 9 (הפעם השנייה בשגרירות הסינית) אני נמצא בחלק השני שלו (נכנסתי כבר לשגרירות) ואני לא יודע לאן ללכת שם!יש שם מעבר דרך החדר ניקיון אבל אני לא יכול לעבור שם - צר מדי.איך עוברים את זה?
פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים איזה מגניב, אני בשלב אחרון עכשיו ויש לו מסכה על הפנים. זה ממש יפה ככה. :smoke:
פורסם 2003 בפברואר 2822 שנים מישהו יכול לתת לי סייב למשימה של אחרי הCIA? זה מעצבן לאללה, עשיתי הכל חוץ מלקחת את הSC2k הזה, וזה דופק לי את הכל כל הזמן. נמאס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.