פורסם 2007 ביולי 2918 שנים שלום,התקנתי שנית את וונידוס ויסטה וחשבתי שהבעיה תעבור איתה. התקנתי את כל העדכונים החשובים שהווינדוס מציג ועדיין המחשב נכבה בפתאומיות ומציג את המסך הכחול. זה כבר בלתי נסבל ואני לא יודע איפה הבעיה! באינטרנט? בתוכנה כלשהי? מכיוון שעשיתי פירמוט לפני שהתקנתי את הווינדוס!!הבעיה הזו דחופה לי מאוד... אשמח אם מישהו יוכל לתת לי תשובה.הבעיה השנייה שלי היא שהמיקרופון שלי לא עובד. בXP הוא עבד, אבל בוויסטה לא. אני לא מוצא את האפשרות שיכול להיות שהוא בMUTE (בדקתי בלוח בקרה- Sound ושם מופיע שהוא פועל). צריך דרייבר או משהו?תודה!
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים גם לי יש ווינדוס ויסטה...ויש לי בדיוק את שתי הבעיות האלו גם...הבעיה של הריסטים אני חושב שזה בא מהכרטיס מסך.. הוא רושם שיש video hardware error..ובקשר למיקרופון הוא בכלל לא מסמן חיברתי אותו למחשב בכלל..
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים תבדוק את הבעיה לפי זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0ואם לא תצליח תחזור
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים מחבר כשאני מנסה לבחור את אחד מקבצי הminidump זה רושם לי שאין לי אישור לפתוח את הקובץ. אני בחשבון המנהל וההרשאות מתאימות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.