פורסם 2007 ביולי 2918 שנים כפי שאתם רואים בתמונה המצורפת, א"א לשים את הכרטיס מסך בסלוט העליון, כי יש שם מקום לזכרונות,הכרטיס מסך הזה ארוך מאוד ויש אפשרות לשים אותו רק בסלוט התחתון,(תופס מקום של 2 סלוטים)הבעיה היא, שכשמים אותו למטה, אין לאוויר החם, מאיפה לצאת.הבעיה מתחזקת, כי רציתי לשים קירור פסיבי על הצ'יפסט, ולא נראה לי שזה אפשרי בכלל, אם רוצים לשים כרטיס מסךבסלוט העליון. איזה באסה עם ASUS, הם לא ידעו שצריכים לצאת הכרטיסי מסך האלו? הקיצור, מה עושים?תודה על העזרה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים אם אתה מתקין את הזיכרון וסוגר את התופסנים...הכרטיס אמור להיכנס "חלק"...כאשר הוא חוסם רק את האפשרות של פתיחת התופסנים של הזיכרונות..
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים לחבר שלי יש בדיוק אותו מקרה. הצלחתי לחבר שם את הכרטיס מסך, הוא אכן חוסם את התופסנים של הזכרון אך מצליח להיכנס.
פורסם 2007 ביולי 2918 שנים מחבר מה לגבי קירור פסיבי על הצ'יפסט? אני בטוח שאי אפשר לשים משהו כזה(עיין תמונה) אבל אחד שטוח, יעמוד טוב?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 3018 שנים הגשר הצפוני בלוח מקורר עם HEAT PIPES לא רואה צורך להחליף אותו...אתה אולי מתכוון לגשר הדרומי שגם את הקירור שלו אין צורך להחליף..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.