עבור לתוכן

כרטיס PCI-E זמני לשנה, תקציב 500-600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני מעוניין בכרטיס מסך לשנה פחות או יותר, עד שכרטיסי DX10 יהיו יותר משתלמים.

הכרטיס הוא למחשב חדש (מעבד E6750, זכרון 2GB), וישמש למשחקים רק מדי פעם, וגם אז לא לחדשים ביותר.

עדיפות לכרטיס של nVidia (נסיון לא מוצלח עם ה-ATI שיש לי כרגע)

האם כדאי ללכת על 7600GT (בסביבות 600 ש"ח), או שיש אופציות יותר מוצלחות בטווח המחירים הזה?

תודה :)

פורסם

לדעתי הרעיון של כרטיס זמני הוא טיפשי.

בכל מקרה, בתקציב הזה הוא הכרטיס הכי מוצלח.

למרות שלדעתי היה כדאי כבר לקנות X1950 pro, להנות ממנו כמו שצריך, ומתי שיהיה צורך (לדעתי לא בקרוב) להחליף.

פורסם
  • מחבר

לדעתי הרעיון של כרטיס זמני הוא טיפשי.

בכל מקרה, בתקציב הזה הוא הכרטיס הכי מוצלח.

למרות שלדעתי היה כדאי כבר לקנות X1950 pro, להנות ממנו כמו שצריך, ומתי שיהיה צורך (לדעתי לא בקרוב) להחליף.

תראה, אין לי כוונה להשקיע 1700 שקל בכרטיס מסך (8800), ולפי מה שקראתי אין אופציות סבירות שתומכות ב-DX10 באיזור ה-1000 ש"ח (8500 או 8600), אז אני מעדיף לקחת כרטיס שיספק אותי כרגע, ולהחליף אותו בעתיד כשיהיה יותר מבחר ב-DX10.

פורסם

אני לא יודע מה הדרישות שלך בדיוק, אבל 7600GT הוא לא בדיוק כרטיס חזק בימינו (אני אומר את זה מנסיון, יש לי X1800GTO).

לדעתי זה טיפשי להוציא עכשיו 600 שקל, לא להנות, ואז סתם להוציא עוד 1000 שקל עוד שנה.

אם אתה תקנה עכשיו כרטיס ב 1700 שקל אתה גם תהנה יותר במשך השנה הזאת ובתכלס ההבדל בינו לבין כרטיס שיעלה 1000 עוד שנה לא יהיה גדול.

לקנות כרטיס "זמני" זה סתם רעיון מטופש שהמציאו פה ילדים שבחיים לא עבדו בשביל הכסף שלהם. זה בזבוז.

קח x1950, הוא לא עולה הרבה יותר מה 7600GT, אתה תהנה ממנו הרבה יותר והוא יחזיק לך יותר זמן.

שוב- אם אתה מתעקש לקנות "כרטיס זמני", אז כן, ה 7600GT הוא הכי משתלם בתקציב הזה.

אתה יכול גם לשקול את ה X1650 XT אם תמצא אותו במחיר טוב.

פורסם

ישתפר? מה ?

פורסם

אותו הסיפור כמו HD2900XT, דרייברים גרועים וירידה משמעותית בביצועים עם העלאת פילטרים.

ללא פילטרים הוא בערך ברמה של 8600GT, 7600GT, X1650XT, X1800GTO.

פורסם

אני לא יודע מה הדרישות שלך בדיוק, אבל 7600GT הוא לא בדיוק כרטיס חזק בימינו (אני אומר את זה מנסיון, יש לי X1800GTO).

לדעתי זה טיפשי להוציא עכשיו 600 שקל, לא להנות, ואז סתם להוציא עוד 1000 שקל עוד שנה.

אם אתה תקנה עכשיו כרטיס ב 1700 שקל אתה גם תהנה יותר במשך השנה הזאת ובתכלס ההבדל בינו לבין כרטיס שיעלה 1000 עוד שנה לא יהיה גדול.

לקנות כרטיס "זמני" זה סתם רעיון מטופש שהמציאו פה ילדים שבחיים לא עבדו בשביל הכסף שלהם. זה בזבוז.

קח x1950, הוא לא עולה הרבה יותר מה 7600GT, אתה תהנה ממנו הרבה יותר והוא יחזיק לך יותר זמן.

שוב- אם אתה מתעקש לקנות "כרטיס זמני", אז כן, ה 7600GT הוא הכי משתלם בתקציב הזה.

אתה יכול גם לשקול את ה X1650 XT אם תמצא אותו במחיר טוב.

אני משדרג כל שנה בערך או כאשר איזשהו משחק לא עובד כראוי, לכרטיס מסך בינוני (ראה ערך "זמני")ומוכר את הכרטיס הישן בד"כ ביותר מחצי המחיר ממה שעלה.

כך תמיד נהנים מכל המשחקים הכי חדשים לא מוציאים כסף במכה ובמצטבר זה יוצא יותר זול מלקנות כל 3 שנים את הכרטיס הכי טוב.

כל עוד שהכל רץ חלק בהגדרות בנוניות ומינימום על 1024X768 אני יכול לחיות עם זה.

8600GT זול מאוד (כ600 ש"ח) ומריץ את כל המשחקים החדשים בלי בעיה ברזולציות סטנדרטיות (ה7600GT מתקשה לעיתים).

ואם יש לך אפשרות ב800 ש"ח תוכל לקנות 1950PRO שטוב גם לרזולוציות יותר גבוההות.

פורסם

אני לא מבין למה ציטטת אותי.

אני מסכים איתך לחלוטין.

קונים כרטיס בשביל להנות ממנו. הכי משתלם בדר"כ הוא לקנות כרטיס בינוני.

ה X1950 הוא כרטיס בינוני. אני לא רואה טעם לחסוך 200 שקל, להנות הרבה פחות, ואחרי זה לבזבז כסף סתם.

אתה מחליף כל שנה כרטיס לכרטיס שמאפשר לך להנות ממשחקים חדשים. ה 7600GT הוא לא כזה. הוא כרטיס דיי חלש. :nixweiss:

פורסם

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19262&catid=

בערך ברמה של 7600GT ועוד ישתפר.

דניס הכרטיס הנ"ל מוחלש ולא משתלם זיכרון אפקטיבי של 1000Mhz.

The Avatar

ציטטתי אותך כי אני הבנתי מדברך שהכי משתלם כספית לקנות כרטיס ב1700 ש"ח, אבל מסתבר שאנחנו מסכימים בעניין.

פורסם

אתה בטוח שהוא מוחלש ? אני חושב שזאת סה"כ טעות באתר של החנות.

פורסם

זה מה שרשום אבל בהחלט יכול להיות שהם טעו, בכל מקרה שלא יקנה לפני שיברר עם החנות באיזה גרסה מדובר.

פורסם

לא נראה לי שקיימת גרסה מוחלשת ל - HD2600XT (אני לא מחשיב את ה - HD2600PRO).

אז אין כל כך ממה לדאוג (זה לא שעשו לכרטיסים DOWNCLOCK בחנות :lol:).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים