עבור לתוכן

למה מכשיר סלולרי עולה יותר ממחשב

Featured Replies

פורסם

שלום

למה מכשיר טלפון סלולרי קטן שביחס למחשב רגיל, הסלולרי עולה יותר

לי נראה שהחברות מעלות ב-100% את המחיר על המכשיר + חבילות לסוגיהם.

למי יש תשובה

ולמי יש לפנות.

תודה

פורסם

איך אתה מגדיר מחשב רגיל? :S

אולי הוא עולה יותר ממחשב למשרד וכו'... אבל עם לא ידעת מחשב לאנשים שמשחקים עולה 5000+ ומחשב לגיימינג הרבה קונים בערך בסביבות ה6 אלף שקל [בממוצע]

ומכשיר סלולרי דבר ראשון החברה שמוכרת לך אותו צריכה גם להרוויח אז הם לוקחים לך קצת יותר, אתה צריך לשלם על חבילות וכו'...

ועם אתה מתכוון רק למכשיר עצמו אז פשוט זה גם עולה כסף לייצר אותו... [אני כמעט בטוח שאתה יודע את זה]

פורסם

סלולרי שמוכרים פה ב5000-6000 מוכרים בחול(בחנויות לא ספקים!)במחיר של 500-600 דולר.

מה שקורה בשוק הרכב והסלולר בארץ זה פשוט בושה.

פורסם

תשובה פשוטה - גודל.

תזכור שהטלפון שלך קטן בערך פי 100 ממחשב. רכיבים בגודל כזה הרבה יותר יקרים.

פורסם

זה בדיוק כמו שמחשב נייד במחיר X הרבה פחות טוב בביצועים ובחומרה ממחשב שולחני במחיר X לא ?

פורסם

מה לעשות שיש הרבה מסים על זה, ברכב למשל יש 100% מס אני חושב.

ישראל לא מניאקית כמו שכולם חושבים, ה מדינה צריכה להתפרנס ממשהו, וביחס לגודל שלה ולאוכלוסיה שלה

יש לה המון הוצאות.

פורסם

על מה לכל הרוחות אתה מדבר?

פורסם
  • מחבר

איך אתה מגדיר מחשב רגיל? :S

אולי הוא עולה יותר ממחשב למשרד וכו'... אבל עם לא ידעת מחשב לאנשים שמשחקים עולה 5000+ ומחשב לגיימינג הרבה קונים בערך בסביבות ה6 אלף שקל [בממוצע]

נכון שמי קונה מפרטי מחשב בחלקים מומלצים עולים יותר (המחירים של מחשבים רגילים עם ליבה כפולה או עם פיצ'רים אחרים נעים בין 1100 ש"ח לבין 2500 ש"ח ובממצוע של 1700 ש"ח)

ומכשיר סלולרי דבר ראשון החברה שמוכרת לך אותו צריכה גם להרוויח אז הם לוקחים לך קצת יותר, אתה צריך לשלם על חבילות וכו'...

ועם אתה מתכוון רק למכשיר עצמו אז פשוט זה גם עולה כסף לייצר אותו... [אני כמעט בטוח שאתה יודע את זה]

מה זה קצת יותר?? אתה שפוט אצלם קודם ל 36 חודשים ולאחר מכן משדרגים לך את החבילה שכביכול תהיה לך נוחה אבל את העוקץ לא מגלים לך שאתה בהתייחבות להם

תשובה פשוטה - גודל.

תזכור שהטלפון שלך קטן בערך פי 100 ממחשב. רכיבים בגודל כזה הרבה יותר יקרים.

אם כך כל מכשיר אלקטרוני קטן עולה יותר ממכשיר גדול ? כגון: TV או כל מערכת אחרת לכולם, יש רכיבים באותו הגודל,, למה דווקה רק סלולרי.

אולי ניקח רכב קטן צריך לעלות יותר מרכב גדול, לא?

אולי הקומפקט קובע.

תסלח לי

פורסם

זה שני דברים שונים - במכונית החלקים האלקטרוניים שלה לא קובעים את הגודל שלה. תחשוב על זה: אם יש לך מכשיר גדול יחסית ואתה רוצה להקטין אותו אתה צריך רכיבים פנימיים קטניים יותר והרכיבים האלה הם מסובכים יותר לייצר ולתכנן ולכן הרכיבים יקרים יותר ולכן המוצר יקר יותר. כך לדוגמא, מחשב ביתי יכול לעלות 1500-3000 ש"ח (תלוי איזה) ומחשב נייד יכול לעלות 4000-8000 ש"ח.

בקשר לעניין שלך, נסה ללכת לספקיות חיצוניות, אל תתפשר על מה שמציעים לך בחברת הסלולר או שפשוט תנסה להשיג מבצע משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים