עבור לתוכן

האם שווה לקנות כרטיסdx10

Featured Replies

פורסם

האם שווה לקנות כרטיס dx10 או שהיום יותר שווה עדין ה 9??

והאם כל המשחקים היפים שהולכים לצאת בשנה הקורבה פלוס מינוס כמו לדוגמה far cary2 (מקווה שרשמתי נכון) יעבדו dx9 ?? והאם זה יהיה אותו דבר?

שאלה אחרונה:

מה ההבדל בין dx10 ל 9??

פורסם

DX10 נותן אפשרות לתכנת משחקים שיראו יותר מציאותיים מאשר DX9. כל המשחקים שיצאו בשנה הקרובה ואולי אפילו יותר יעבדו על DX9 מהסיבה הפשוטה שרוב האנשים בעולם מחזיקים בכרטיס DX9 ולא חושבים לעבור לDX10 לפני שיצא הדור הבא.

פורסם

אני הייתי מחכה עוד :

א.לירידת מחירים של כרטיסי DX10

ב.ליציאת משחקים באמת יפים ומהנים ב DX10

פורסם

CRYSIS יהיה אחד מהמשחקים שיקבע את העתיד של הDX10, בכל אופן נכון לעכשיו הDX10 לא נמצא קרוב בכלל לרשת את מקום הDX9, תזכרו שגם צריך שכולם יעברו לVISTA ודבר כזה לא קורה בחצי שנה ואפילו לא בשנתיים, עם הזמן DX10 יהפוך לMAINSTREAM אמיתי, ואני מדבר על כרטיסים DX10 כמו ברמה של X1950PRO בDX9.

פורסם

אולי עניין המעבר לויסטה לא יהיה הכרחי. יש סיכוי טוב שכל מיני אנשים מפוקפקים יוציאו כל מיני פאצ'ים מפוקפקים שיביאו את החדשנות לXP.

אז איך תגיד שכבר מדברים על DX10.1 מה זה לא יהיה?

פורסם

אולי עניין המעבר לויסטה לא יהיה הכרחי. יש סיכוי טוב שכל מיני אנשים מפוקפקים יוציאו כל מיני פאצ'ים מפוקפקים שיביאו את החדשנות לXP.

אז איך תגיד שכבר מדברים על DX10.1 מה זה לא יהיה?

R700 של ATI יציג DX10.1 ובימים האלה זה ידוע שהטכנולוגייה משיגה את התוכנה בפער עצום, אני מאמין שיהיה DX10 לXP, אם הביצועים יהיו זהים לVISTA זאתי תהיה ליגה אחרת, השאלה זה אם החברות יתמכו בזה באופן רשמי או לא.

בכל אופן לקנות כרטיס מסך רק בגלל שהוא DX10 לא שווה את זה בגרוש, מכיוון שלא ברור איך הם מתנהגים במשחקי DX10 אמיתיים.

פורסם

מז"א יתמכו בזה? אם יש תמיכה בDX10 במערכת ההפעלה אז הביצועים יהיו זהים ואף יותר טובים בXP בגלל שהיא לא מכבידה מגעילה כמו הויסטה שרק בעיות יודעים ממנה.

פורסם

אל תשכח שזה גם פקטור שנקבע ע"י יצרניות כרטיסי המסך, NVIDIA ו ATI ולשניהן בעיקר לNVIDIA יש אינטרס ללכוד כמה שיותר אנשים ברשת של VISTA, לא נראה לי שהם יתמכו במשהו לא חוקי כגון להביא DX10 לXP, אבל שוב אולי מישהו יפרוץ את זה.

זה הרבה אולי והנחות, למה שלא נשאיר את זה ליום הדין?

פורסם

מתי נראה לכם שכבר יהיו משחקים מציאותים? שזה יהיה שיא הגרפיקה ותו לא. ניהיה עדיין בחיים? חחח

פורסם

מתי נראה לכם שכבר יהיו משחקים מציאותים? שזה יהיה שיא הגרפיקה ותו לא. ניהיה עדיין בחיים? חחח

זה יקרה מתי-שהוא , אבל לא בצורה של גרפיקה עם כרטיס מסך , אלא משהו בסגנון של הסרט "זכרון גורלי" , נקנה חלומות וירטואלים , והמחשב יתחבר ישירות למוח

פורסם

אני לא אתן לשום דבר להתחבר לי למוח, הנשמה תתחיל לנדוד ואני לא צריך יותר צרות בבית הקברות כבר ממה שיש, או בשפת אנוש לעזעזל עם כל החידושים האלה בקרוב מאוד כבר נראה יותר מציאותי מהמציאות.

פורסם

למה אני חושב שבמחשב גם יהיה גרפיקה בוא נגיד ממש כמו אמיתי במציאות. או די קרוב מאוד מאוד. כל החידושים מחוץ למחשב יתנו הרבה דברים אחרים כמו שאתה עצמך תרגיש שאתה בתוך המשחק עצמו. אבל אנחנו כבר ניהיה זקנים חחחחחחחחח :badhairday:

פורסם

עוד דיון שלא מוביל לשום מקום.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים