עבור לתוכן

מה הנגן הכי טוב ל 720p וכדומה

Featured Replies

פורסם

אני מחפש נגן שיריץ הכי טוב (ושיוכל להפעיל כתוביות בנוסף) סרטים

באיכויות של 720, 1080 , עם כתוביות בלי בעיות.

ניסיתי BSPlayer אבל משום מה הכתוביות נבלעות קצת..

ורואים רק חלק מהשורות.. קיצר הוא לא טוב.

הצעות ?

פורסם

תנסה media player classic. תמצא לינקים אחרי חיפוש בגוגל.

גם VLC media player הוא טוב - www.videolan.org

פורסם

media player classic עדיף בהרבה. הוא יודע לעבוד עם קודקים חיצוניים מה שאומר שאתה יכול לשנות הרבה יותר הגדרות. ה-VLC עובד עם קודקים פנימיים שלו וזה לא הכי טוב. במיוחד לא בתוכן של 1080P במחשב שהוא לא הכי חזק שבעולם.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי אותו

אבל כשאני טוען את הסרט באיכות 720p

ורוצה לעשות Load Subtitles , אז הוא אומר לי

שצריך לשנות משהו ב Video render .. לא יודע

קיצר כתוביות לא עובדות איתו :S

פורסם

אצלי עובדות בלי שום בעיות. אם יש לך בעיות עם ההגדרות זה תלוי אולי בקודקים שלך.

Anatoli.

פורסם

בדקתי את מה שאתה אומר, וגם אצלי עם ה-Mplayer אין כתוביות

לעומת זאת מופיעות כתוביות ב-VLC media player

מציע לך לגשת לאתר www.videohelp.com יש שם מידע רב בכל נושא הוידאו

אנטולי באיזה קודק אתה משתמש?

נראה לי שעם ה-ffdshow אמורים להופיע כתוביות

פורסם

עם ffdshow לא אמורה להיות שום בעיה.

אני משתמש בכמה ביחד. HAALI שמפצל, CoreAVC, FFDShow, PureVideo בהתאם לסוג הקובץ. לאודיו אני משתמש ב-AC3Filter בשביל כל הפורמטים, הוא יותר טוב מה-FFDShow ביציאות SPDIF (למרות שעם הכרטיס החדש שלי זה לא רלוונטי כי הוא מקודד DD ו-DTS בחומרה, אבל זה עדיין נוח יותר כשהקודק טוב יותר).

Anatoli.

פורסם

אני קצת מתפרץ, כרגע אני משתמש ב KL-CODEC, ואני מנגן 720 בלי בעיה כי המחשב חזק,

אבל עם BSP יש כל מיני גליצים מעצבנים ומידי פעם בורח הסינק ועם מדיה פלייר קלאסיק זה פשוט לא ניגן את זה והראה מסך אפור כזה עם סאונד.

להוריד להחליף להוסיף? מה כדאי?

תודה רום

פורסם

אני משתמש בכמה ביחד. HAALI שמפצל, CoreAVC, FFDShow, PureVideo בהתאם לסוג הקובץ.

Anatoli.

איך אפשר לקבוע? ספציפית לפורמט אני מתכוון

פורסם

PureVideo עובד על MPEG2, את השאר אתה מגדיר בהתאם למה שרוצים. h264 הולך על CoreAVC בעיקרון.

רום, תעיף את כל הקודקים שיש לך, ותתקין את FFDSHOW זה יעזור לך.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הקובץ הוא .mkv

סתם זה משגע אותי, כי עכשיו אני רואה עוד סרט שיצא באיכות הזאת..

אני הורדתי codec pack , למה אני לא מבין כזה דגול בכל הקודקים..

בגלל זה ? (הורדתי את הגרסא הכי חדשה של K-Lite)

פורסם

שום Codec Pack. תמחק את כל חבילות הקודקים שהורדת, תתקין רק FFDSHOW ו-VLC כנגן [ויעזור גם אם תכבה תוכנות מיותרות בזמן שאתה צופה...].

פורסם

לא לא לא. VLC ו-FFDSHOW ביחד זה כמו לזיין גבר. FFD שמים בשביל קוקד טוב, VLC לא מתייחס לקודק של FFD אלא עובד עם קודק פנימי. תתקין FFDSHOW ותוריד מדיה פלייר קלאסיק.

Anatoli.

פורסם

אל תדבר שטויות, מה זה משנה אם הוא עובד עם קודק פנימי? זה נגן טוב ונוח והם עובדים מצוין יחד.

פורסם

אבל זה לא עובד כמו שצריך. כל הרעיון של FFDSHOW הוא שהוא ישמש בתור הקודק שלך. VLC לא מתייחס ל-MERIT של הקודקים, הוא עובד עם רשימה מוגדרת משלו. אז מה שבעצם עשית, התקנת קודקים, ופתחת תוכנה שבכלל לא מתייחסת אליו. זה כמו שתשים במחשב שלך כרטיס EMU 1212M ותגדיר את התוכנה ככה שתשתמש ב-OB שלך. אז למה לעזאזל להשקיע במשהו איכותי?!

זה שהם עובדים ביחד זה בטוח. פשוט כי VLC לא מתייחס אליו. אם כבר התקנת VLC כי הוא נוח לך (ונעזוב לרגע את העבודה שיש נגנים הרבה יותר נוחים) אז תדאג להגדיר אותו ואת ה-FFDSHOW ככה שהם יעבדו אחד עם השני. סמוך עליי, זה יותר מדיי כאב ראש בשביל ש-VLC יהיה שווה את זה. מדייה פלייר קלאסיק עובד עם ה-MERIT שמוגדר כמו שצריך, הוא קל יותר, והוא נוח ופשוט יותר. VLC כדאי להשתמש רק כדי לפתוח קבצים בעיתיים. זה גם למה אני משתמש בגרסאות הישנות שלהם שלא צריך להתקין בכלל אלא עובדות ישר מהדיסק.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים