עבור לתוכן

בעיה עם ה-ATP3

Featured Replies

פורסם

אהלן,

קניתי מחשב בזמנו במרץ 2002. הוא הגיע עם Altec Lansing ATP3

הרמקולים תפקדו מצויין עד סוף 2006, בהחלט אפשר להגיד ש"פירקתי" אותם וניצלתי מהם את המקסימום.

עכשיו רמקול אחד לא עובד (אלא אם כן אני משחק עם החיווט שם וזה ממש בלתי אפשרי למצוא את זה, וגם כשמוצאים את זה, אפילו רוח מהמאוורר של המחשב יכולה להזיז את זה ושוב רק רמקול אחד יעבוד). בנוסף על כך ברמקול היחיד שעובד אני כבר לא יכול לשים ווליום גבוה בגלל שיש קפיצות ו"שבירות" כאלה, נראה לי אתם מבינים למה אני מתכוון.

האם אפשר להניח שכבר שחקתי את הרמקולים מספיק והגיע הזמן לחדשים? או שמא כדאי לקחת את הרמקולים לאיזו חנות מוצרי מחשבים / סאונד / חשמל / מתנות לגבר (תגידו לי אתם, אין לי מושג מי יכול לעזור לי בענין כזה) ולנסות לתקן אותם?

לפי מה שהבנתי אחרי שיטוט קצר בפורום, שאלה עדיין ה-2.1 הכי טובים בשוק... אז אולי כדאי לי בכלל לקנות חדשים כאלה ב-370 שקל.

מה לדעתכם עליי לעשות?

פורסם

קנה משהו חדש ואחר

פורסם

לי יש בדיוק את אותה בעיה עם ה ATP3. כרגע הם לא בשימוש אבל בניתי עליהם למחשב הבא... אני משער שזו בעיה בחיווט ושאפשר לתקן את זה.

למישהו יש המלצות לפתרון הבעיה ?

פורסם

יעלה לך יותר לתקן אותם מאשר לקנות חדשים..

פורסם

לא בהכרח.. לדעתי המגעים של החיבורים השתחררו טיפה וצריך לחזק אותם.. אני אבדוק את הנושא.

פורסם

אם יש לך קצת ידע וניסיון באלקטרוניקה, והמערכת גם ככה לא עובדת, אז באמת לא יזיק אם תנסה לפרק את הרמקול ולחזק מגעים... לא אמור להיות מסובך יותר מידי..

פורסם

גם לי יש רמקולים מהשנתון הנ"ל וגם אצלי היתה אותה הבעיה...(ATP3)

הבעיה של החוסר שמיעה ברמקול היא - הכבל של הרמקול דפוק.

הפתרון - מה שאני עשיתי פשוט פתחתי את הרמקול והלחמתי כבל חדש (הכבל שמתחבר מהרמקול לסאב) ופלא פלא הכל עובד.

הבעיה עם הציפצופים והקפיצות - עם הזמן הדבק שמדביק את הרמקול פשוט מתייבש ולא מחזיק טוב את הרמקול מה שגורם לכל מיני שיבושים בסאונד .

הפתרון - לבדוק טוב טוב ברמקול איפה הדבק כבר לא מחזיק . לקנות דבק 3 שניות ולהדביק במקומות הנחוצים.

כל הבעיות האלה היו לי ופתרתי אותם בדרכים שתיארתי כאן.

דרך אגב הרמקולים שלי מטיילים איתי בכל צה"ל ובסיסיו השונים ככה שאני מתעלל בהם המון ויש לי ניסיון בתיקון שלהם :smile1:

פורסם

איפה אתה שם את הסאב? ;D

פורסם
  • מחבר

אררר, כולם פה חשמלאים מוסמכים ורק לי יש ידיים שמאליות??

לא נראה לי שאני אצליח לשפצר את הרמקולים ככה כמו שתיארת... למי כדאי לקחת את הרמקולים כדי שיתקנו לי ככה?

פורסם

תנסה חנויות אלקטרוניקה... בד"כ יש שם מעבדות לתיקונים קטנים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים