פורסם 2003 בפברואר 2122 שנים היי,אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 200 - 150 שקל, אולי קצת יותר אם תוספת הכסף מוצדקת. אני אינני אודיופיל, אך אני מעוניין לקבל תמורה מלאה לכסף. עדיף שהאוזניות יהיו מעוצבות בצורה יפה, אך אם ההבדל באיכות גדול אני מוכן ללכת גם על כאלו שמכסות את כל האוזן. הן ישמשו בעיקר למוזיקה מעט ומשחקים.קראתי מספר ת'רדים פה בנושא, אך באף אחד מהם לא הייתה מסקנה ברורה.מהן המלצותיכם?בתודה מראש, עדי.
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים Sony MDR-501 אוזניות איכותית מאד! קניתי אותן בשבוע שעבר ואני נהנה מכל רגע, הצליל נקי וצלול כמו קריסטל שומעים את הבאסים חזק יכאבו לך האוזניים והן נוחות מאד, המוכרת לא הפסיקה לדבר עליהן "איזה כיף לך" אני ממש מקנאת" חשבתי בהתחלה שהיא סתם אומרת את זה כדי שאני אקנה אבל כשחזרתי הביתה הבנתי על מה היא התלהבה, הן עולות 190ש"ח.
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים Sony MDR-501 אוזניות איכותית מאד! קניתי אותן בשבוע שעבר ואני נהנה מכל רגע, הצליל נקי וצלול כמו קריסטל שומעים את הבאסים חזק יכאבו לך האוזניים והן נוחות מאד, המוכרות לא הפסיקה לדבר עליהן "איזה כיף לך" אני ממש מקנאת" חשבתי בהתחלה שהיא סתם אומרת את זה כדי שאני אקנה אבל כשחזרתי הביתה הבנתי על מה היא התלהבה, הן עולות 190ש"ח.איפה קנית ?
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים דווקא יש שם מוכרת אחת ממש חמודה , אחרי משפט כמו "איזה כיף לך אני ממש מקנאת " , היית צריך להגיד לה " את תמיד יכולה לבוא אליי לשמוע איתן...."
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים דווקא יש שם מוכרת אחת ממש חמודה , אחרי משפט כמו "איזה כיף לך אני ממש מקנאת " , היית צריך להגיד לה " את תמיד יכולה לבוא אליי לשמוע איתן...." פחחחח Culandur זה ממש לא משנה לי כי קיבלתי מוצר איכותי אם הם היו אוזניות פשוטות אז הייתי מתבאס על המחיר.
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים מחבר אם ה-MDR-501 עולות 130 שקל, אין זוג יותר איכותי ב-200 שקל?עריכה: הדגם לא מופיע באתר של סוני. חיפשתי בגוגל ומצאתי אתר שבו מישהו אמר שהן דגם מקביל ל- MDR-605lp.האם זה נכון?
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים ואו, עשיתם לי חשק לבזבז חצי משכורת על אוזניות... כרגע יש לי את ה- panasonic rp-ht45 ואני אוהב אותן כי הן מתקפלות וקטנות, אבל הן לא מתמודדות כמו שצריך עם המוזיקה שאני שומע, בווליום שאני שומע אותה...
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים אם ה-MDR-501 עולות 130 שקל, אין זוג יותר איכותי ב-200 שקל?עריכה: הדגם לא מופיע באתר של סוני. חיפשתי בגוגל ומצאתי אתר שבו מישהו אמר שהן דגם מקביל ל- MDR-605lp.האם זה נכון?כן האוזניות שלי ניראות בדיוק ככה אבל הצבע שלהן הוא שחור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.