עבור לתוכן

הלך לי ה GF 4 TI 4600

Featured Replies

פורסם

זהו אחרי 3-4 חודשים שיש לי את ה Gainward GeForce 4 TI-4600 750/XP הלך לי הכרטיס,ככה שאני בחלונות או רואה סרטים הכל בסדר אבל שאני מתחיל משחק,מין פיקסלים וכל מיניי צבעים משונים מופיעים,אני יוצע לשולחן העבודה וכל ה start menu וחלק מהייקונים מרוכים,לפעמים ריסטרט מתקן את הבעיה ולפעמים אני צריך לחבות את המחשב לאיזה דקה..

הוצאתי את הכרטיס והוא נראה בסדר,אז אמרתי יאללה בוא נהיה ממש בטוחים,הלחתי ופירמטתי את החלונות XP שלי,ועדיין אותה בעיה,ניסיתי עם הדרייברים שמגיעים עם ה XP וככה יום יום אני משתמש ב Detonator 41.09.

מזל שיש לי עוד אחריות עליו,זוהי הפעם האחרונה שאני ממליץ למישהו לקנות Gainward או Geforce בכלל,יאללה Nvidia זה כבר פסה!

:bash: :bash: :AR15: :AR15: :bash:

פורסם

אולי זה בעיה בכבל? תנסה להחליף כבל.

המהרת את הכרטיס?

אם יש אחריות, אז סבבה ... ::)

פורסם
  • מחבר

הכבל סבבה לא השתמשתי ב over clocking ככה שהייתי ילד טוב עם הכרטיס :AR15:

זכיתי בזמנו בכרטיס הזה ב netaction דרך חברה בשם שש,מישהו יודע אם הם יעשו בעיות בהחלפה,למה פעם הלך לי הרד דיסק והטכנאי במרדנית התחיל לצעוק עליי,מנוול משם בחיים אני לא אקנה.

פורסם

בגלל זה לא קונים בחנויות לא מוכרות, לפחות אולי עשו לך מחיר טוב ::)

בצלחה עם ההחלפה ;)

פורסם

המהרת את הכרטיס?

פורסם

הכבל סבבה לא השתמשתי ב over clocking ככה שהייתי ילד טוב עם הכרטיס :AR15:

תבדוק כשהמחשב עובד אם המאוורר שעל הכרטיס פועל

פורסם

המהרת את הכרטיס?

קראת בכלל את כל הת'רד?

פורסם
  • מחבר

בצלחה עם ההחלפה ;)

מכרז ב Netaction כמעט את כל הדברים שלי אני קונה משם

פורסם

בצלחה עם ההחלפה ;)

מכרז ב Netaction כמעט את כל הדברים שלי אני קונה משם

בכלל יוצא יותר זול ביותר מ100 ש"ח?

פורסם

לפני שאתה מתחיל להתקשר לספק ולהחליף את הכרטיס ובלאגנים תפרמט את המחשב תתקין דריברים שאתה יודע שהכרטיס

שלך פועל איתם טוב, אלו שיש להם Geforce 4 TI 4200/4400/4600 יוכלו להמליץ לך על דריבר מסוים,

תבדוק כמו שאמרו את הכבלים, תבדוק שהמאורר שעל הכרטיס עובד, תבדוק שההיטסינק לא נפרד מהליבה,

ועם כל זה לא עוזר אז רק אז תתקשר לספק ותגיד שעשית כבר הכל ואתה רוצה מייד שיחליפו לך את הכרטיס.

כל הדברים האלו לא צריכים לקחת הרבה זמן, לפרמט ולהתקין הכל - שעתיים, לבדוק כבלים - כמה שניות,

לבדוק את המאורר וההיטסינק - 5 שניות, וזהו................

פורסם
  • מחבר

לפני שאתה מתחיל להתקשר לספק ולהחליף את הכרטיס ובלאגנים תפרמט את המחשב תתקין דריברים שאתה יודע שהכרטיס

שלך פועל איתם טוב, אלו שיש להם Geforce 4 TI 4200/4400/4600 יוכלו להמליץ לך על דריבר מסוים,

תבדוק כמו שאמרו את הכבלים, תבדוק שהמאורר שעל הכרטיס עובד, תבדוק שההיטסינק לא נפרד מהליבה,

ועם כל זה לא עוזר אז רק אז תתקשר לספק ותגיד שעשית כבר הכל ואתה רוצה מייד שיחליפו לך את הכרטיס.

כל הדברים האלו לא צריכים לקחת הרבה זמן, לפרמט ולהתקין הכל - שעתיים, לבדוק כבלים - כמה שניות,

לבדוק את המאורר וההיטסינק - 5 שניות, וזהו................

אם היית קורא את התרד שלי היית קורא שכבר עשיתי את זה... :-X

פורסם

זוהי אכן בעיית חום בכרטיס.

תגע בהיטסינק שנייה, תגיד לנו אם הוא ממש רותח

פורסם

לי זה נשמע כמו OC שיצא משליטה אבל יכול להיות שבאמת משהו קרה, יכול להיוטת שהמאוורר הפסיק לפעול?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים