עבור לתוכן

[אני צריך עזרה] בעיה במחשב P4 שלי

Featured Replies

פורסם

אתמול, גיליתי שהמאוורר של הספק כוח הלך לעולמו. אז פתחתי את הספק בזהירות הכנסתי לשם מאוורר חדש, ואת חוטי המתח של המאורר חיברתי ללוח האם, כמאורר אחורי רגיל.

לאחר זמן מה שהמערכת פעלה בסדר, עשיתי למחשב הפעלה מחדש,

והאורות LED, האדומה והצהובה החלו להשתגע. ולא הופיע שום דבר במסך.

ניסיתי לעשות עוד כמה פעמים ריסט, ופעם זה העלה את הוינדוס נורמלי ואחרי 5 שניות שוב לא הופיע שום דבר על המסך והנורות LED שוב התחילו להשתגע.

ניסיתי כמה פעמים נוספות לעשות ריסטרט, וזה צפצף לי בחלק מהמקרים 2,3 ביפים. אז התסכלתי בחוברת של הלוח אם והיה רשום שמה על משמעות הצפצופים:

משהו עם PARITY בזיכרון.

וCANNOT READ THE FIRST 64K

כבר לקחתי את הספק, כדי לוודא שהוא בסדר וחיברתי אותו למחשב אחר. הוא עבד בסדר גמור. אז סביר להניח שזה לא הספק.

אחר כך הצצתי לראות את הקבלים על הלוח אם. ואחד מהם היה חשוד כלא בסדר. צילמתי אותו.

האם הקבל הזה לא תקין?

p1010026ho6.th.jpg

תודה לכל העוזרים מראש,

ניב

פורסם

עושה רושם שהקבל בתמונה כן גורם לבעיה .אחרי הציפצופים אתה יכול לכנס לביוס ? ברגע שיש שני ציפצופים זה יכול

להיות בעיה בזיכרון של הביוס,או בלוח אם. תנסה להוציא כרטיס מסך ,יתכן והוא לא ישב טוב .

פורסם
  • מחבר

אחרי שניסיתי כמה פעמים לעשות ריסט למחשב, פעם המסך עלה ופעם לא. וגם פעם אחת הצלחתי להכנס לביוס... אבל אחרי 5 שניות שדיפדפתי בתפריטים בלי לשנות דבר המסך שוב נהיה לשחור. והנורות LED שוב החלו להשתגע.

פורסם

קבל מפוצץ...אפשר להחליף אותו אם אתה ממש רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים