עבור לתוכן

XBOX360 Vs. Wii

Featured Replies

פורסם

שלום,בעוד כ-2-3 חודשים אני קונה קונסולה חדשה..XBOX360 או Wii.

מה יהיה עדיף עד אז?האם יש ל-Wii פריצה?

מי שכותב:"תחפש בפורום...כבר העלו את הדיון הזה.." שלא יגיב..

תודה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

>?????

פורסם

קנה PS3, אתה מקבל בגרסת הפאל 2 משחקים ושני שלטים אלחוטיים(המשחקים הם רזיסטנס ומוטורסטורם, המשחקים הכי טובים של הPS)

פורסם

קנה PS3, אתה מקבל בגרסת הפאל 2 משחקים ושני שלטים אלחוטיים(המשחקים הם רזיסטנס ומוטורסטורם, המשחקים הכי טובים של הPS)

כן חבל שהם השני משחקים היחידים....

בקשר לשאלה...

זה שתי קונסולות שפונות לקהל אחר

תלוי מה אתה מעדיף..

פורסם

לא בר השוואה בכלל. אין שום קשר בין ה X360 ל WII..

האמת שאם הייתי רוצה לקנות קונסולה כיום אז הייתי מחכה לראות איך ייצאו הכותרים הבאים של ה PS3 ורק אז שוקל את הכל שוב..

WII לא מדבר אליי נכון להיום. וה X360 סובל מבעיות אמינות חומרה חמורות ויכול למות בעצם בכל יום ! ככה שבארץ מפחיד להחזיק אותו .. אם היית בארה"ב עוד מילא..

פורסם
  • מחבר

תסלחו לי על החוצפה..

יחכמים..לא עזרתם לי ! עזרתם למונה הודעות שלכם..כל אחד כותב לי מה הוא אוהב..מעניין אותי ? שאלתי בכלליות איזה יותר טוב.

פורסם

לשתי הקונסולות מבחר המשחקים עדיין לא גדול, אבל לשתיהן יש את המשחקים הבודדים שכן שווה לקנות בשבילם.

הגראפיקה של הבוקס מרשימה מאוד, בעוד הויי שם דגש על משחקיות שונה עם גראפיקה של דור קודם + במקרה הטוב.

החסרון הגדול של הבוקס הוא שמכשירים רבים נוטים להתקלקל ויש בעיה לממש את האחריות בארץ.

הייתי ממליץ לך לשחק בשתיהן ולהחליט. כל אחד יכול לזרוק לך את הדעה האישית שלו וזה לא בהכרח יעזור לך.

כנס לאתרים כמו ign ו gamespot

ותראה איזה משחקים אתה מעדיף.

פורסם

תסלחו לי על החוצפה..

יחכמים..לא עזרתם לי ! עזרתם למונה הודעות שלכם..כל אחד כותב לי מה הוא אוהב..מעניין אותי ? שאלתי בכלליות איזה יותר טוב.

עוזרים לך ואתה מתלונן? אז מה אתה שואל בכלל?

פורסם

לELITE SNIPER ולKaPOcHinI , הרשו לי לגכח

שניהם לא קרובים ליהיות הכי טובים.

NINJA GAIDEN , OBLIVION בקרוב GTA4 ... קיצר לא חסר.

ליביו

פורסם

גם מקפיץ אחרי שעתיים וגם מתלונן על חוסר עזרה?! קיבלת אזהרה, זוהי אזהרה ראשונה מתוך שלוש כאשר באזהרה השלישית אתה תורחק או תושתק. בנוסף לכך הדיון ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים