עבור לתוכן

וויסטה קורסת כל כמה דקות!

Featured Replies

פורסם

כל כמה דקות יש לי מסך כחול ואין לי מושג למה מכיוון שוויסטה כבר הייתה מותקנת לי בעבר עם XP בdual boot והיא לא קרסה אפילו פעם אחת. עכשיו היא קורסת כל כמה דקות ואפשר להשתגע (עכשיו שידרגתי את הXP לגמרי לויסטה).

אולי זה בגלל שהוא לא מצליח לזהות את הGTS?

פורסם

יכול להיות שבגלל הכרטיס מסך..

תתקין את הדרייבר הכי חדש באתר של נוידיה...

פורסם
  • מחבר

גם אותו התקנתי עכשיו התקנתי (163.11_forceware_winvista_32bit_english), אבל ממשק הAero לא קולט אותו למרות שויסטה נותנת לי ציון של 5.2

והמחשב קרס גם אחרי שהתקנתי אותו \:

פתאום הופיע לי חלון שאומר שזה בגלל האנטיוירוס (אני משתמש בNOD32).

פורסם

אולי התקנת תוכנה שלא מתאימה לויסטה? ,בכל מקרה אתה יכול להכניס את הדיסק של ויסטה לכונן די וי די ולהעלות מהבוט כדי לעשות שיחזור מערכת (דרך ה-repair)

אני בכל אופן משתמש במצבים כאלה בתוכנה Winternals ERD Commander 2005

פורסם
  • מחבר

בינתיים מאז שמחקתי את הNOD הוא עוד לא עשה לי את הבלו סקרין... אבל יש לי עוד שתי בעיות:

א. הוא מצליח לזהות לי את ה8800GTS אבל משום מה עדיין ממשק הAERO לא פועל. איך אני מפעיל אותו?

ב. אם אני עוזב את המחשב לזמן ממושך (משהו כמו שעה), כשאני חוזר הוא פתאום נכבה או נמצא בסוג של מצב שינה שאי אפשר לצאת ממנו =\

פורסם

תבטל את המצב שניה בהגדרות צריכת חשמל של המחשב (דרך השומר מסך).

בקשר לאירו, זה בהגדרות נוספות של התצוגה (לא זוכר איפה בדיוק אבל זה מופיע בצד של התיקיה) .

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לשים את זה על Power Saver? ככה שזה ייתן פחות ביצועים? עשיתי, נראה אם זה יעבוד. למרות שאני לא מבין למה אני צריך לעשות את זה, המחשב שלי מסוגל להריץ את ויסטה בקלות והוא עשה את זה כבר בעבר.

למרות שהAERO לא מופעל, ככה שזה בכלל מעורר חשד שמשהו משובש בהתקנה או משהו.

פורסם

יש שם כל מיני אפשויות לחיסכון בחשמל ואחת מהן היא לעבור למצב בטוח אחרי פרק זמן מסויים אז פשוט תבטל את האפשרות הזאת.

בלי שום קשר תבחר על ביצועים מקסימלים.

אני חזרתי לXP ברוך השם אז אני לא זוכר בדיוק איזה זה נמצא אז תרשוט בעזרה והתמיכה "AERO" ויהיה לך שם הוראות איך להפעיל את האירו.

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא את האפשרות שאתה מדבר עליה... בנוגע לAERO אחפש בעזרה והתמיכה, למרות שפעם שעברה זה עבד אוטומטית.

עריכה: את הAERO הפעלתי, והחזרתי את המצב לMAXIMUM PERFOMANCE. אני פוחד שהמחשב יקרוס עוד מעט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים