עבור לתוכן

לכל בעלי מקסטור...

Featured Replies

פורסם

דיסק קשיח - נורא פשוט

מה עדיף : מקסטור 40 GIGA 7200 ATA133 (סדרה חדשה)

סיגיט - 40 גיגה 7200

המקסטורים היו מתמיד אמינים ואחד מהם אצלי בקרבים של המחשב, בקשר לחדשים אטלון אומר שהם משמיעים קולות נקישות וכדומה.

הסיגיט, אין לי נסיון איתו ורוב המוכרים המליצו לי מקסטור אבל הסידרה החדשה לא הוכיחה את עצמה.

החומר שלי מאוד חשוב לי!

מה אתם אומרים??

(במיוחד כל בעלי המקסטורים החדשים שביננו, האם ה"שמועות" נכונות?)

:smoke:

פורסם

דיסק קשיח - נורא פשוט

מה עדיף : מקסטור 40 GIGA 7200 ATA133 (סדרה חדשה)

סיגיט - 40 גיגה 7200

המקסטורים היו מתמיד אמינים ואחד מהם אצלי בקרבים של המחשב, בקשר לחדשים אטלון אומר שהם משמיעים קולות נקישות וכדומה.

הסיגיט, אין לי נסיון איתו ורוב המוכרים המליצו לי מקסטור אבל הסידרה החדשה לא הוכיחה את עצמה.

החומר שלי מאוד חשוב לי!

מה אתם אומרים??

(במיוחד כל בעלי המקסטורים החדשים שביננו, האם ה"שמועות" נכונות?)

:smoke:

תשאל את DAN, אם הוא עדיין שמר את המכתב שהוא קיבל מהשירות של מאקסטור הוא גם יכול לאשר לך שעל חלק מהכוננים החדשים של MAXTOR יש אפילו RECALL, שמבקש מאנשים לדרוש כוננים מתת-סדרה אחרת. לדעתי, אם יש קבוצה מסויימת של כוננים(הנושאים סריאל מסויים) דפוקים בסדרה מסויימת עדיף שלא לקנות דיסקים מאותה סדרה של היצרן.

פורסם

לי יש שלושה 60 ג'יגה ואני לא שומע שום נקישות מהם עד כה. בכלל הם רצים כל כך שקט שאני לא האמנתי בכלל שהם עובדים בהתחלה. ;D

יש עליהם מאוורר 80מ"מ (מורכב בקייס הזה של אנטק להארד דיסקים) והם רצים קר כמו אני לא יודע מה.. אני לא מרגיש שום חום מהם בכלל.

בהשוואה ל-IBM שלי זה לא יאמן, הוא פשוט רותח.

אומנם הייתה לי בעייה עם הרייד והכל נמחק, אבל אני מאמין שזה בגלל האח הטמבל שלי שהרס הכל.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח כי חוץ ממקרים בודדים - זה אחלה כונן שבעולם!

אבל רק ליתר ביטחון...

טוק טוק..

שלום -DAN נמצא?

;D

ועוד משהו קטנטן שלא קשור לגמרי - פנטיום 2 266 זה מעבד על סלוט?

תודה-בי- :smoke:

פורסם

כן כן היה לי מקסטור 740 ATA 133 שנקש מעט יותר בזמן הכיבוי ולא היה מדובר בנקישה תמימה של חניית הראשים בכיבוי אלה במשהוא יותר מרעיש !!!

חוץ מיזה אני ממליץ סגייט כל הסדרות וכל הדגמים או על קוונטום FIREBALL AS 7200 ATA 100 שהינו דגם יחסית מוצלח ויש לא רק תקלה נדירה אחת שהיא רעש דמוי צופר בזמן הכיבוי וההדלקה שנובע מחיכוך הראשים בצלחת !!! תקלה זו נדירה ביותר ודגם זה מעולה למרות שאינו שקט !!!

אל תהיה שפן נסיונות למוצר ללא ותק ששוחרר למכירה תוך רצון היצרן "להתגלח " על הקונים ואז לתקן תעויות כמו שקרה גם עים ה NFORCE ודברים אחרים.

דן

:hat:

פורסם

אבל אין יותר קוונטום, והחברה שקנתה אותם היא מקסטור ואמרת לא לקנות אותם... :)

פורסם

ועוד משהו קטנטן שלא קשור לגמרי - פנטיום 2 266 זה מעבד על סלוט?

תודה-בי- :smoke:

כן זה מעבד SLOT 1....

פורסם

לי יש את המקסטור החדש כבר המממ...כחודשיים פחות או יותר ....

נכון שזה לא מדד מספיק לדעת אם הדיסק תקין או לא! אבל בנתיים הוא עובד מצויין בלי בעיות! ואני לא שומע רעשים מיוחדים ממנו!

פורסם

יש לי את המקסטור החדש וה-SYSTEM שלי נמצאת עליו. אין בעיות מיוחדות. הוא לא נראה לי מהיר במיוחד (בבדיקת BURST ה- 60GXP של IBM עובר אותו ב- 30mb/sec). אם יש ממנו רעש קל בעת קריאה/כתיבה הרי שאפשר להשתיק את זה על ידי ה-ACOUSTIC MANAGEMENT המופלא. (צריכים להוריד מהאתר של מקסטור אפליקציה בשביל זה).

הדגמים החדשים שיש היום בחנויות מגיעים עם LIQUID BALL BEARING כלומר, ציר מבוסס על נוזלים וזה אמור להקטין את חיכוך הסיבוב שבתוך הדיסק הקשיח ולהשקיט אותו עוד יותר.

נחיה ונראה אם זה פטנט כל כך טוב :)

פורסם

--------------------------------------------------------------------------------

אבל אין יותר קוונטום, והחברה שקנתה אותם היא מקסטור ואמרת לא לקנות אותם...

על מה אתה מדבר תיכנס לאתר של מקסטור WWW.MAXTOR.COM

ותראה שהם אפילו ממשיכים ליצר אותם ואף להוסיף סדרות חדשות לדגמי קוונטום שהם גם יותר יקרים מדגמי מקסטור.

דן

:nono:

פורסם

לי יש את ה DX740 LBB והוא אחלה הוא שקט אין נקישות הוא עובד אצלי במהירות עצומה ממליץ בחום על דגם זה לא היה לי ניסיון עם אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים