פורסם 2003 בפברואר 2122 שנים לי נראה שזה הולך להיות כמו בדיון של רונן שכל אחד אמר יפה "אני הולך לקרוע אותך" וחזר עם "טוב... לא הייתי בכושר" "הוא באמת שחקן טוב" וכו' ...
פורסם 2003 בפברואר 2122 שנים אני נקרע פה! חברה אתם לא מאמינים! הוא (shaulking) המלך של ה-n00bz! אמרתי לאחי (Si-Nom) לשחק נגדו כי לא הייתי בבית... עכשיו אחי דיבר איתו באיציק וביקש שיפתח משחק ויתן איפי. shaulking אמר שהוא לא מביא איפי כי הוא מפחד שאחי יפרוץ לו... ROFLMAO, :lol: :lol: איזה N00B!!! אני מת.... :lol:
פורסם 2003 בפברואר 2122 שנים חחח1. כאילו אי אפשר למצוא את האי פי דרך האי סי קיו2. כאילו .... פיירוואל ?3. כאילו ... איך משחקים אחרת עם משחק "מקורי" שכזה ?
פורסם 2003 בפברואר 2122 שנים מה שאומר שהוא כנראה לא שיחק אף פעם ברשת... shaulking, אני אלך לקראתך ואדבר עם Ewingum, אולי אפשר לתת לך את התואר: "ה-N00B של פורום משחקים"... אגב, אם לא תפסיק עם ההתנשאות והספאם שלך ותמשיך לקרוא לי, ל-Kriz ולכל אחד אחר פחדן, שפן וכו'... לא רק בפורום אלא גם בהודעות אישיות, אני אדאג שיארגנו לך באן מהר מאוד!
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים תגידו , הוא שיחק כבר נגד משהו כאן? כי לי נירא שזה הרבה דיבורים לאחד שלא הספיק לשחק משחק אחד אפילו...הקיצור , אני אשחק נגדך מתי שתרצה D: (ובניגוד אליך אני לא חוזה את תוצאת הסיום לפני שאני משחק/רואה בפועל עם/את היריב העומד נגדי!)
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים מחבר אז בואו תשחקו נגדי עכשיו מה אתה צוחק RNGKAY אני ראיתי את הריפלי ואתה לא שווה כלום אתה סתם מתלהב בוא תשחק נגדי עכשיו
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההה אני משתגע פה!!!!!!! איזה N00B!!!!! קלטו את השיחה שלנו (אחרי שגילית שאין לו עדכון וניסיתי לעזור לו לעדכן): RnGKay: בסדר, עכשיו אתה צריך לעדכן, ובשביל לעדכן אתה צריך לעשות מה שאני אומר לךSHAULKING: טוב RnGKay: תכנס לדיסק הראשון ותפתח את data1.cab בעזרת winace או winrar RnGKay: שם תמצא את הקובץ game.dat ותוציא אותו לתיקית המשחק RnGKay: עשית זאת? RnGKay: ? SHAULKING: מה לעשות? RnGKay: תכנס לדיסק הראשון ותפתח את data1.cab בעזרת winace או winrar RnGKay: עשית? SHAULKING: אבל מה לעשות ???? RnGKay: תכנס לדיסק הראשון RnGKay: עשית? SHAULKING: נו RnGKay: תמצא את הקובץ data1.cab RnGKay: מצאת? SHAULKING: יש לי את הקראק כבר RnGKay: זה לא קשור לקראק RnGKay: תעשה את זה כבר!!!!!! SHAULKING: נכנסתי ן: RnGKay: פתחת את הקובץ data1.cab? RnGKay: ? SHAULKING: מה לעשות אחרי שנכנסתי לדיסק הראשון? RnGKay: תמצא את הקובץ data1.cab RnGKay: מצאת? SHAULKING: מה לחפש? data1.cab :RnGKay RnGKay: מצאת? SHAULKING: מה ?????????????????? RnGKay: אתה יודע מה זה קובץ? SHAULKING: כן RnGKay: עכשיו תמצא קובץ ששמו הוא: data1.cab RnGKay: מצאת? SHAULKING: איזה קובץ לחפש? RnGKay: אין לי כח אליך יא N00B, לך חפש את עצמך SHAULKING: עזוב אותי תן לי את ה-IP או שאני יתן לך את שלי ובוא נשחק בשלב זה הוא נכנס לרשימת האיגנור... > :-\ :-\ :asthanos:
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים מחבר את שקרן מסריח זהיש לי את הקראק כברRnGKay (12:57 AM) : זה לא קשור לקראקRnGKay (12:58 AM) : תעשה את זה כבר!!!!!!SHAULKING (12:58 AM) : נכנסתי ן:RnGKay (12:58 AM) : ?SHAULKING (12:59 AM) : מה לעשות אחרי שנכנסתי לדיסק הראשון?RnGKay (12:59 AM) : מצאת?SHAULKING (12:59 AM) : מה לחפש?RnGKay (12:59 AM) : מצאת?SHAULKING (12:59 AM) : מה ??????????????????RnGKay (01:00 PM) : אתה יודע מה זה קובץ?SHAULKING (01:00 PM) : כןRnGKay (01:01 PM) : מצאת?SHAULKING (01:01 PM) : איזה קובץ לחפש?RnGKay (01:02 PM) : אין לי כח אליך יא N00B, לך חפש את עצמךSHAULKING (01:02 PM) : עזוב אותי תן לי את ה-IP או שאני יתן לך את שלי ובוא נשחק לא הלך ככה
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים את שקרן מסריח זהיש לי את הקראק כברRnGKay (12:57 AM) : זה לא קשור לקראקRnGKay (12:58 AM) : תעשה את זה כבר!!!!!!SHAULKING (12:58 AM) : נכנסתי ן:RnGKay (12:58 AM) : ?SHAULKING (12:59 AM) : מה לעשות אחרי שנכנסתי לדיסק הראשון?RnGKay (12:59 AM) : מצאת?SHAULKING (12:59 AM) : מה לחפש?RnGKay (12:59 AM) : מצאת?SHAULKING (12:59 AM) : מה ??????????????????RnGKay (01:00 PM) : אתה יודע מה זה קובץ?SHAULKING (01:00 PM) : כןRnGKay (01:01 PM) : מצאת?SHAULKING (01:01 PM) : איזה קובץ לחפש?RnGKay (01:02 PM) : אין לי כח אליך יא N00B, לך חפש את עצמךSHAULKING (01:02 PM) : עזוב אותי תן לי את ה-IP או שאני יתן לך את שלי ובוא נשחק לא הלך ככהאתה ממש דפוק? זה בידיוק מה שהוא שם.... אתה רק עושה לעצמך יותר בושות.
פורסם 2003 בפברואר 2222 שנים חחחחח רוצים שאני אפרסם את המדריך שלי לעדכון משחק ? כי במצב הזה זה לא יגמר בשנה הבאה :lol: :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.