עבור לתוכן

איך אני מבטל את הכרטיס מסך המשולב על הלוח.

Featured Replies

פורסם

קניתי כרטיס מסך x1950p והוא פועל .אמרו לי שצריך לבטל את הכרטיס מסך המשולב של הלוח שהשתמשתי בו עד עכשיו כדי שלא יהרוס לי את ביצועי המעבד .

כשאני נכנס לוינדווס בהפעלה הראשונה הוא כותב לי זהותה חומרה חדשה וכתוב gf6150 של הלוח איך אני מבטל אותו?

לוח

albetron.

km51pv.

nforce 4

הערה :מצטער אם הנושא לא קשור לפה .פשוט אני לא יודע איפה מתאים לכתוב את זה אני מקווה שזה המקום המתאים כי אם לא שהמנהלים יעבירו למקום המתאים .תודה.

פורסם

מחשב שלי->מאפיינים->חומרה->מנהל התקנים->כרטיסי מסך(או תצוגה) לידו אתה תראה + תלחץ עליו יופיעו כל ההתקנים של כרטיסי המסך שיש

לך במחשב תסמן את 6150 ובשורה למעלה תלחץ על האיקון של המחשב עם עיגול של אין כניסה וסיימת...

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני רואה אחי למה כתוב שני x1950p ?.

תמונה >

[attachment deleted by admin]

פורסם

אז איך הוא בדיוק מזהה את ה6150? , כעקרון אם אתה מחבר את המסך לכרטיס מסך מסוים רק אותו הוא יזהה

(אלא אם כן אתה משתמש בCF או SLI שזה די ברור שזה לא המצב) וא פשוט מתעלם מהOB שיש לך על הלוח

פורסם
  • מחבר

אהה. אז כנראה שזה בסדר .אבל למה כתוב שני כרטיסי מסך שמה .תראה בתמונה איפה שסימנתי בעיגול יש שני כרטיסי מסך .

פורסם

אני לא רוצה להטעות אבל נראה לי שזה בגלל לכרטיס יש dual dvi כלומר אתה יכול לחבר שני מסכים לכרטיס המסך...

שוב אני לא סגור על זה...

פורסם

לא עדיף לבטל אותו טוטאלית מהביוס ?

פורסם
  • מחבר

לא עדיף לבטל אותו טוטאלית מהביוס ?

איך אני מבטל יש לך מוסג?

ולמה הכוונה שלך לכרטיס המשולב או ל dual ?

פורסם

זה מה שאני רואה אחי למה כתוב שני x1950p ?.

תמונה >

זה טריק של הדרייבר בשביל לאפשר שימוש ב-2 מסכים.

פורסם
  • מחבר

אהה. טוב אבל מעצבן אותי שבכל רגע שאני מפעיל את המחשב מחדש .אני מקבל הודעה זוהתה חומרה חדשה .ואז נפתח לי חלון שכתוב התקן מתוך הדיסק .או.התקן ממקום צפציפי משהו כזה ואז אני צריך ללחוץ ביטול ועוד הפעם עוד חלון אחר נפתח וגם אני לוחץ ביטול .איך אני מבטל את זה?

הנה תמונות אולי זה יעזור

פורסם

הוא מתייחס לבקר מסך..בתמונה הראשונה שהעלת ניתן לראות שיש עליו סימן שאלה ואתה צריך להתקין אותו.

פורסם
  • מחבר

הוא מבקש ממני להכניס את הדיסק של הלוח ושאני מכניס אותו הוא מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך המשולב .ואז זה עושה לי רסטרט כל הזמן .בגלל שמחובר הפרו .

מה עושים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים