עבור לתוכן

מאוכזב מTT Extreme Spirite 2

Featured Replies

פורסם

קניתי היום TT Extreme Spirit II, בגלל שהצ'יפסט היה חם מידי.

שמח וטוב לבב חזרתי הביתה וחיברתי אותו (הוצאתי את הלוח והכול, השתמשתי במשחה הטרמית שבאה עם הES2) הפעלתי את המחשב, מיד נכנסתי לאוורסט לראות טמפרטורות, וחשכו עיני, אין שינוי בטמפרטורה.

היתה 49 ונשארה 49.

בדקתי שהמאורר עובד ולא סתם מאיר, הוא עובד.

חשבתי ששחכתי לחבר את שאר המאוררים, אבל הם עובדים.

:(

פורסם

זה באמת מוזר שאין שינוי בטמפ'..אבל בוא לא נשכח לוהט בחוץ, והצ'יפ הזה ידוע בתור צ'יפ חמים ביותר.

פורסם

אצלי בצ'יפסט היתה אותה הטמפרטורה (49 מעלות במנוחה).

חיברתי 120 מ"מ לתושבת PCI ריקה (שיזרוק אוויר בכיוון כרטיס המסך והצ'יפסט) והטמפרטורה של הצ'יפסט

ירדה ב 10 מעלות במנוחה.

אולי כדאי שתנסה, מה יש לך להפסיד?

פורסם
  • מחבר

זה באמת מוזר שאין שינוי בטמפ'..אבל בוא לא נשכח לוהט בחוץ, והצ'יפ הזה ידוע בתור צ'יפ חמים ביותר.

כן, בגלל זה קניתי ES2, שהטמפ של הציפסט תרד כי זה מה שמגביל אותי בOC, קיוותי לשינוי כולשהו

אצלי בצ'יפסט היתה אותה הטמפרטורה (49 מעלות במנוחה).

חיברתי 120 מ"מ לתושבת PCI ריקה (שיזרוק אוויר בכיוון כרטיס המסך והצ'יפסט) והטמפרטורה של הצ'יפסט

ירדה ב 10 מעלות במנוחה.

אולי כדאי שתנסה, מה יש לך להפסיד?

אין מקום פיזית, ישר מתחת לNB יש את הכרטיס מסך, בלי PCI באמצע.

יש בלוח עוד חיבורPCI E, הם אותו דבר?

כי אם כן אני יכול להוריד אותו למטה, הבעיה שאז הוא יתקרב יותר לספק (הספק נמצא למטה) ואז הספק יחמם אותו (יש לו מאורר עליון).

אגב, הטמפ עלתה ל51, וכול הזמן המחשב היה במנוחה, הטמפ עלתה \=

עריכה:

1. האם המשחכה AC Silver 5 יותר טובה מהמשחה שבאה עם הקירור?

2. לא משנה איזה משחה יותר טובה, כדאי לנסות למרוח שוב?

אם זה משנה משהו הציפסט הוא Flip ( ריבוע שחור קטן בלי מגן עליו. ניראה כמו התחתון ביותר בתמונה )

פורסם

ידידי, לפני שאתה מנסה לארגן מחדש את כל המארז שלך, קודם כל תבדוק אם הטמפרטורה יורדת...

פתח ת'מארז, תקרא את הטמפרטורה כשהוא פתוח. עכשיו קח מאוורר תחזיק אותו ביד מעל הכרטיס מסך

ותראה אם הטמפרטורה משתנה. תנסה להזיז אותו למעלה למטה וכו' ותראה היכן אתה מקבל ת'תוצאה הכי טובה.

אני לא יודע איך הסירקולציה אצלך במארז, אבל קשה לנחש מה יעשה מאוורר נוסף לתנועת האוויר בפנים, לכן פשוט תנסה למצוא ת'מקום הכי טוב

ושלא יפגע בטמפ' של שאר הרכיבים.

אצלי הוא נתן ת'תוצאות הכי טובות שהוא מחובר לתושבת PCI הנמוכה ביותר (בכלל לא מעל הצ'יפסט).

מקווה שעזרתי, בכל מקרה תעדכן מה קיבלת...

פורסם
  • מחבר

חיברתי מאורר 90 MM בקדימה שכניס אוויר ועוד מאורר 80 MM מכניס בצד מול הציפט (לפני זה היית עם דלת פתוחה)

אין שינוי.

פורסם

אם אין שינוי אז החיישן לא מתקשר בכלל לצ'יפסט שלך ומודד משהו אחר, והאקסטרים ספיריט עושה את עבודתו נאמנה... אתה גם יכול לגעת בו, ב-50 מעלות הוא צריך להיות חם מאד בבסיסו...

פורסם
  • מחבר

אפשרי, נגעתי עכשיו בבסיס והוא חמים, לא מרגיש כמו 50 מעלות.

אם ככה, איך אפשר למדוד את הטמפ?

פורסם

קח מאורר ותתחיל לקרר איזורים בלוח האם, כשתמצא מי האיזור שמושפע, ועדיף ממאורר 120 חזק שיעשה ישר הבדל ולא איזה 80 חלוש תדע מה היא הטמפרטורה... ושל איזה איזור\חלק, לפעמים יש טעויות...

פורסם
  • מחבר

ננסה, אבל איך אני יכול לדעת מה הטמפ של הNB

מה לגבי המשחה, איזה יותר טובה?

פורסם

אמרתי לך, קודם כל תנסה לראות מה מציין ואיזה איזור מציין החיישן שמוצג...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים