עבור לתוכן

סינכרון אולטימטיבי ביין תוכנות אופיס בנייד ! ובנייח! > שאלה קשה ? או קלה ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה סינכרון מהסרטים ביין כל המידע ה"אופיסי " שזורם ביין הנייד לנייח שלי

זו התצורה שאני עובד כיום :

אופיס 2003

יומן פגישות > אופיס/אוטלוק 2003 + נוקייה

דוא"ל > אוטלוק אקספרס

מחשבים :

מישרדי נייח > כל המידע הקריטי נמצא רק עליו

מישרדי נייד ( אופיס 2000) > שמשמש בעיקר לפרזנטציות! ( ואינו מסונכרן)

פעם אחת ולתמיד > אני רוצה לעשות כאן סדר

אני רוצה שהפגישות שלי והדואר יהיו מסונכרנים ביין המחשבים

אני רוצה שתקייה אחת של מידע חשוב > גם כן תהייה זהה ומסונכרנת ביין שני המחשבים

אף פעם לא עשיתי את זה > מי עוזר לי ? >>> ממש צ'ק ליסט לאיך כדאי לעבוד?

תודה מראש!

פורסם

מנסיון, הדרך הכי טובה לסנכרון מושלם היא עבודה עם מחשב אחד.

תעבור לנייד עם תחנת עגינה. במשרד תעבוד עם מסך אמיתי ועכבר נוח וכשאתה יוצא לדרך יש לך את המחשב שלך אתך.

רצוי לגבות ספריה עם מסמכים חשובים בשרת קבצים ואתה מסודר.

פורסם

יש תוכנה שבאה עם הנוקיה שמסנכרנת דו כיוונית את היומן פגישות בן המכשיר לאוטלוק והפוך.

NOKIA PC SUITE

פורסם
  • מחבר

תודה....לכל מי שענה

שמעתי שיש שירות וובי / תוכנה שמסנכרנת את האוטלוק שלך עם יומן נוסף ברשת

שירות שעולה כסף...איך לא ?

מיבחינת הקבצים > הבנתי...

1. אבל הפולדר SHARE עובד כל הזמן ? כל עוד המחשבים מחוברים לרשת ?

למשל כמו שהאנטי וירוס כל הזמן בודק עידכונים ?

2. איך אני מחבר את תחנת העגינה למחשב שלי? באמצעות איזה כבל ? USB ?

האם יש כזה כבל מוצלב...או משהו אחר ?

3. אם הפולדר SHARE מסנכרן תקיות קבצים...האם אני יכול להגדיר למעשה את תיקיות היומן והדואר בנוסף לקבצים

כך שהוא כל הזמן מסתנכרן...? ואז יש לי למעשה סינכרון מלא...לא ?

THX

פורסם

השירות הוובי שאתה מדבר עליו הוא מה שהזכרתי באחת ההודעות מהלינקים שנתתי (שרת Exchange לכל דבר). עולה לא מעט כסף.

1. פולדרשר עובד כל הזמן ברקע ויסנכרן את שני המחשבים ברגע שיזהה את שניהם אונליין. אנשים ברחבי הרשת מהללים אותה, וגם אני, למרות שנתקלתי כבר במגבלת 10,000 הקבצים שלה (לספרייה) ולאחרונה מחפש אלטרנטיבות.

2. תחנת עגינה זה בדרך כלל חיבור אחד מתחת או בגב המחשב הנייד ותפקידה העיקרי הוא לחסוך לך לחבר את כל החיבורי חוטים בנפרד: מסך, מקלדת, עכבר, חשמל, רמקול, רשת. אגב גם אני עובד רק על לאפטופ בעיקר מהסיבה שלסנכרן את כל מה שאני צריך יהיה סיוט..

3. הרעיון הזה הוא טוב כל עוד יש לך מהירות upload גבוהה מאוד. קובץ ה-PST יכול להיות מאוד שמן ואני לא בטוח שפולדרשר מספיק חכמה להעביר רק את הקטע הקטן שהשתנה מהקובץ הענק (שמעתי שהמתחרה הלא-חינמית BeInSync מעבירה רק שינויים בקובץ "uses compression and byte-level file transfer for maximum speed" - שווה לנסות גם אותה). כל עוד תעשה גיבוי ל-PST מדי פעם, ואף פעם לא יווצר מצב שה-Outlook יהיה פתוח בשני המחשבים במקביל - נשמע לי די בטוח. למרות שהכי בטוח (למעט Exchange) נראה לי עם אחת התוכנות שהזכרתי בלינקים שעושות סנכרון ספציפית ל-Outlook.

פורסם
  • מחבר

2. תחנת עגינה זה בדרך כלל חיבור אחד מתחת או בגב המחשב הנייד ותפקידה העיקרי הוא לחסוך לך לחבר את כל החיבורי חוטים בנפרד: מסך, מקלדת, עכבר, חשמל, רמקול, רשת. אגב גם אני עובד רק על לאפטופ בעיקר מהסיבה שלסנכרן את כל מה שאני צריך יהיה סיוט..

אולי לא ניסחתיח את השאלה נכון :)

התכוונתי איך אני מחבר את תחנת העגינה למחשב הנייח ?

עם איזה סוג כבל ?

USB ?

או עדיף עם כבל אטרנט > דרך הראוטר ?

THX

פורסם

תחנת עגינה הופכת את המחשב הנייד למחשב נייח במקום מסויים שבו תחנת העגינה נמצאת... כל הרעיון הוא שתעבוד בבית, במשרד, ובחוץ רק על המחשב הנייד כדי שלא תצטרך לבזבז זמן/מאמץ בסינכרונים.

בכל אופן, כדי לענות על שאלתך - אתה מחבר את תחנת העגינה עם כבל רשת לראוטר/מודם-כבלים/שקע-רשת-בקיר כדי לתקשר עם מחשבים אחרים ב-LAN/אינטרנט. אם יש ראוטר אלחוטי באיזור, הלאפטופ יכול לתקשר עם הסביבה דרך כרטיס הרשת האלחוטי המובנה (שקיים בכל לאפטופ בן פחות מ-3).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים