פורסם 2007 ביולי 2518 שנים עדיף להתקין בהפעלה מחדש שהמחשב עולה דרך הCD, או דרך וינדוס - להכניס דיסק ולומר לו להתקין (התקנה נקיה)? והאם זה בכלל משנה?תודה.
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים אמממ עד כמה שאני זוכר זה לא אפשרי למה הקבצים של ההתקנה מועתקים לכונן ואז אי אפשר לפרמט בגלל שההתקנה על הכונןאפשר לעקוף את זה אם עוצרים באמצע ועושים פרמוט מדיסק דרך הביוס אבל זה מה שאני עושה מההתחלה קיצור אני חושב שעדיף מהדיסק דרך הביוס אבל גם מהווינדוס זה יעבוד למרות שאני לא בטוח שיהיה לך אפשרות לפרמוט
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים מחבר אני לא מבין אותך.הרי ישנה אפשרות התקנה דרך הדיסק (לפחות לפי מה שכתוב כשמכניסים את הדיסק כשוינדוס עובד) ובשביל להתקין הוא מפרמט קודם, לא?
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים אני אומר דרך הbot (בהפעלה מחדש שהמחשב עולה דרך הCD) אני תמיד מתקין משם הכי נוח והכי טוב וגם יש לך שם אפשרות על איזה קונן להתקיןאפשר גם לפצל אותו ולפרמת אותוהכי טוב
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים למה ללכת בדרך לא דרךהתקנה נקיה ומלאה אחרי פורמט מלא דרך דוסלמה אתה מסבך אותו?. תעשה בוט דרך ה CD של הווינדוס ויש לך אפשרות לפרמט איזה מחיצה שאתה רוצה כדי להתקין את מערכת ההפעלה.
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים מחבר תודה רבה על כל התגובות.אגב כל השאלה היא חצי תיאורטית, בינתיים עד עכשיו התקנתי דרך הביוס.יש דבר שלא הבנתי, בבקשה:כשאני מתקין דרך הוינדוס אני לא מגיע למסכים הכחולים שבהתקנה דרך הביוס, זו לא אותו סוג התקנה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.