עבור לתוכן

חיבור המחשב לLCD

Featured Replies

פורסם

שלום.

חיברתי את המחשב לטלוויזיה LCD שהיא רחבה....

איך אני עושה שהתמונה של המחשב תתאים לטלוויזיה?

יש לי 5200 אם זה עוזר...

פורסם

אחי, לי יש 7900GS שתומך ב HDTV, קניתי כבל קומפוננט מהום סנטר ב 90 ש"ח, והאיכות מ-ד-ה-י-מ-ה!!!

לא כמו ה SVIDEO המעפן...

בקיצור מה שאני מציע לך אם אתה יכול תקנה כרטיס מסך שתומך ב HDTV ותחבר אותו עם כבל קומפוננט.

פשוט פתרון מושלם.

פורסם

מה זה קשור בכלל? הוא בסה"כ צריך לשנות את הרזולוציה לזאתי של הLCD.

פורסם

אני רק המלצתי לו.

וממה שאני ראיתי ב SVIDEO לא היה אפשר לשנות את הרזולוציה במיוחד בשביל ה LCD, דרך הקומפוננט אפשר לשחק עם הרזולוציות...

פורסם

אוקי, קודם שינסה לשנות את הרזלוציה. ואם יש חיבור DVI או VGA בLCD, אז תחבר דרכם. האיכות מעולה והכבל הרבה יותר זול מהcomponent.

פורסם

אצלי במחשב האיכות של ה SVIDEO הייתה פשוט זוועה, ראו את זה כ"כ מגעיל שהעדפתי לראות במסך של המחשב....

ולי לא זכור שהייתה אופציה לשינוי רזולוציה של הטלויזיה ( בקומפוננט יש את האופציה הזו )

יש לי גם חיבור VGA ( שרשום עליו בוודאות PC ) אבל משום מה אצלי הוא לא פעל, אבל זה לא משנה כבר...

פורסם
  • מחבר

חיברתי בRGB [br]פורסם בתאריך: 26.07.2007 בשעה 16:21:00

איזה רזולוציה מתאימה למסך רחב?
פורסם

בדוק את הרזולוציה הטיבעית של המסך שלך באתר היצרן...

פורסם

אחי, לי יש 7900GS שתומך ב HDTV, קניתי כבל קומפוננט מהום סנטר ב 90 ש"ח, והאיכות מ-ד-ה-י-מ-ה!!!

לא כמו ה SVIDEO המעפן...

בקיצור מה שאני מציע לך אם אתה יכול תקנה כרטיס מסך שתומך ב HDTV ותחבר אותו עם כבל קומפוננט.

פשוט פתרון מושלם.

אחי אבל אם הכרטיס שלך תומך ב HDTV אז תחבר אותו בכבל HDMI שזה האיכות הכי טובה היום לבנתיים למה לcomponent ?

פורסם

ספק את תרגיש בהבדל בין HDMI לComponent. ועד כמה שידוע לי הX2900 הוא היחידי שמגיע עם HDMI, לא?

פורסם

אחי אז לא hdmi-hdmi אז dvi-hdmi זה אותו הדבר איכות מעולה ...

פורסם

אז למה להעביר לHDMI? האיכות לא תעלה. שיתמש כבר ישירות בDVI, במידה ויש אפשרות.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שהבנתם למה אני מתכוון..

הכרטיס מסך של משדר למסך רגיל (4:3) אבל הטלוויזיה שלי היא רחבה(16:9) אז מש שקורה זה שהתמונה מתרחבת כדי להתאים לטלוויזיה......

איך אני עושה שהתמונה לא תתרחב ותתאים למסך?

פורסם

מה זה קשור בכלל? הוא בסה"כ צריך לשנות את הרזולוציה לזאתי של הLCD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים