עבור לתוכן

4 לוחות אם טובים ובעלי שם - מהו הטוב מביניהם

Featured Replies

פורסם

Gigabyte GA-P35-DS3R

Gigabyte GA-8i965P-DS3

ASUS P5B Deluxe

ASUS P5K Deluxe

אני כבר אובדת עצות ואני חייבת שיהיה לי מחשב !

תודה מראש על העזרה

פורסם

הASUS P5K Deluxe הוא כנראה הטוב ביניהם

אבל הוא גם היקר

אתה צריך לעשות שיקולי עלות/תועלת אם אתה צריך את הפיצ'רים הנוספים ואם הם מצדיקים את תוספת המחיר מבחינתך

פורסם

אומרי, זאות בת. :silly:

תראי זה הכול תלוי למה את צריכה את המחשב.

תתני את המפרט שלך (של שאר המחשב) ונתאים את הלוח הטוב ביותר.

פורסם
  • מחבר

את המחשב אני צריכה על מנת להריץ תוכנות גרפיות כמו פוטושופ אלמנט, לשחק משחקים בסגנון metal of honor (לא החדשים ביותר)

ולהריץ מכונות וריטואליות במסגרת לימודי MCSA (אם אני עובדת איתן זה 4 מכונות במקביל כששום תוכנה אחרת לא רצה ברקע)

כמובן כונן DVD רגיל וכונן Floppy

צורב DVD dual layer של חברת pioneer

כרטיס מסך ATI radeon 9600 (ישן אבל זה הכי טוב שהיה אז כשקניתי)

כרטיס קול Creative Z2

ספק כוח Enermax 500W Liberity

2 דיסקים קשיחים IDE (לצערי) כל אחד 160 גיגה [בטוח בעוד חצי שנה אקנה SATA לפחות 300 גיגה)

מארז אלומיניום גבוהה בעל 5 מאווררים, לא כולל מאווררים שעל הלוח ובספק (שכחתי איך קוראים לו אבל הוא משמש גם לשרתים)

היה לי לוח אם Gigabyte GA-8i875 ומעבד פנטיום 4 עם מהירות 3.2

פורסם

והלוח הקודם פשוט מת?

פורסם
  • מחבר

הלוח הקודם לא מגיב.

גם כשהוצאנו את כל הכרטיסי PCI וחיברנו את הספק החדש לא הייתה תגובה ואפילו צפצופי חומרה לא קרו.

סתם ככה מסתובבים המאווררים...

זה כנראה בגלל נפילות מתח רבות שהיו לאחרונה.

כי זה עבד לפני שבועיים ואחרי שעתיים היה מתכבה מעצמו. אח"כ היה מתכבה אחרי שעה ובסוף בכלל לא עלה.

המאווררים סתם מסתובבים.........

פורסם

את מודעת שאם את קונה לוח-אם חדש , את צריכה להחליף גם כרטיס מסך וזכרונות ? (הם לא יתאימו ללוח החדש)

פורסם
  • מחבר

מה רע ב kingston ddr 667mhz ??

מה הכרטיס מסך שציינתי לא בסדר ללוח החדש ??????

פורסם

הלוח החדש מתאים, סביר להניח, לזכרונות DDR II ו-DDR III, ולא ל-DDR I כמו אלה שיש לך, כמו כן, בטח הכרטיס מסך מתאים ל-AGP 8X, וכרטיסי מסך היום מתאימים ל-PCI-E, וכך גם הלוחות שציינת, וכמובן, "הוחלפה" תושבת המעבד, כלומר, לא הוחלפה, אבל הדרישה היא ליותר מייצבי מתח, שאין על לוחות אם ישנים, ולכן אם הלוח הלך, צריך או למצוא לוח ישן מספיק, או פשוט להחליף מערכת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה על האזהרה החשובה הזאת. אז עכשיו אשמח בהתאם

ללוח אם ASUS P5K Deluxe

מעבד E6600

זיכרון קורסייר DDR2 667MHZ

איזה כרטיס מסך לקנות אם סך התקציב שלי הוא 4,000

יש המלצות אחרות לזיכרון ?? - ככה שלא תהיה חריגה מהתקציב....

פורסם

תלוי אם את משחקת במשחקים או לא, ותלוי בעיקר בשאר המפרט ;)

כעיקרון, הלוח תומך אני חשוב ב-DDR II, וגם במעבד, אבל אנחנו גולשים כבר לתחום של פורום מפרטי מחשב, אני ממליץ שתפתחי שם דיון, עם תקציב ושימושים למפרט בכותרת, ושם כבר ייבנו לך מפרט, אלא אם, כמובן, את רק מעוניינת להחליף את לוח האם ו\או כרטיס מסך שמתו ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים