פורסם 2007 ביולי 2518 שנים Gigabyte GA-P35-DS3RGigabyte GA-8i965P-DS3ASUS P5B DeluxeASUS P5K Deluxeאני כבר אובדת עצות ואני חייבת שיהיה לי מחשב !תודה מראש על העזרה
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים הASUS P5K Deluxe הוא כנראה הטוב ביניהםאבל הוא גם היקראתה צריך לעשות שיקולי עלות/תועלת אם אתה צריך את הפיצ'רים הנוספים ואם הם מצדיקים את תוספת המחיר מבחינתך
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים אומרי, זאות בת. תראי זה הכול תלוי למה את צריכה את המחשב. תתני את המפרט שלך (של שאר המחשב) ונתאים את הלוח הטוב ביותר.
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים מחבר את המחשב אני צריכה על מנת להריץ תוכנות גרפיות כמו פוטושופ אלמנט, לשחק משחקים בסגנון metal of honor (לא החדשים ביותר)ולהריץ מכונות וריטואליות במסגרת לימודי MCSA (אם אני עובדת איתן זה 4 מכונות במקביל כששום תוכנה אחרת לא רצה ברקע) כמובן כונן DVD רגיל וכונן Floppyצורב DVD dual layer של חברת pioneerכרטיס מסך ATI radeon 9600 (ישן אבל זה הכי טוב שהיה אז כשקניתי)כרטיס קול Creative Z2 ספק כוח Enermax 500W Liberity2 דיסקים קשיחים IDE (לצערי) כל אחד 160 גיגה [בטוח בעוד חצי שנה אקנה SATA לפחות 300 גיגה)מארז אלומיניום גבוהה בעל 5 מאווררים, לא כולל מאווררים שעל הלוח ובספק (שכחתי איך קוראים לו אבל הוא משמש גם לשרתים)היה לי לוח אם Gigabyte GA-8i875 ומעבד פנטיום 4 עם מהירות 3.2
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים מחבר הלוח הקודם לא מגיב.גם כשהוצאנו את כל הכרטיסי PCI וחיברנו את הספק החדש לא הייתה תגובה ואפילו צפצופי חומרה לא קרו.סתם ככה מסתובבים המאווררים...זה כנראה בגלל נפילות מתח רבות שהיו לאחרונה. כי זה עבד לפני שבועיים ואחרי שעתיים היה מתכבה מעצמו. אח"כ היה מתכבה אחרי שעה ובסוף בכלל לא עלה.המאווררים סתם מסתובבים.........
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים את מודעת שאם את קונה לוח-אם חדש , את צריכה להחליף גם כרטיס מסך וזכרונות ? (הם לא יתאימו ללוח החדש)
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים מחבר מה רע ב kingston ddr 667mhz ??מה הכרטיס מסך שציינתי לא בסדר ללוח החדש ??????
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים הלוח החדש מתאים, סביר להניח, לזכרונות DDR II ו-DDR III, ולא ל-DDR I כמו אלה שיש לך, כמו כן, בטח הכרטיס מסך מתאים ל-AGP 8X, וכרטיסי מסך היום מתאימים ל-PCI-E, וכך גם הלוחות שציינת, וכמובן, "הוחלפה" תושבת המעבד, כלומר, לא הוחלפה, אבל הדרישה היא ליותר מייצבי מתח, שאין על לוחות אם ישנים, ולכן אם הלוח הלך, צריך או למצוא לוח ישן מספיק, או פשוט להחליף מערכת.
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים מחבר תודה רבה רבה על האזהרה החשובה הזאת. אז עכשיו אשמח בהתאם ללוח אם ASUS P5K Deluxe מעבד E6600 זיכרון קורסייר DDR2 667MHZאיזה כרטיס מסך לקנות אם סך התקציב שלי הוא 4,000 יש המלצות אחרות לזיכרון ?? - ככה שלא תהיה חריגה מהתקציב....
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים תלוי אם את משחקת במשחקים או לא, ותלוי בעיקר בשאר המפרט כעיקרון, הלוח תומך אני חשוב ב-DDR II, וגם במעבד, אבל אנחנו גולשים כבר לתחום של פורום מפרטי מחשב, אני ממליץ שתפתחי שם דיון, עם תקציב ושימושים למפרט בכותרת, ושם כבר ייבנו לך מפרט, אלא אם, כמובן, את רק מעוניינת להחליף את לוח האם ו\או כרטיס מסך שמתו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.