עבור לתוכן

Mobile Intel Celeron 1.6GHz Vs. Mobile AMD Athlon XP 1.33GHz

Featured Replies

פורסם

היי,

כפי שהכותרת אומרת, מי מהמעבדים הנ"ל עדיף מבחינת ביצועים?

אני מניח שלאינטל יש כאן (בעימות הזה - בין שני המעבדים הספציפיים שציינתי) יתרון ברור על פני AMD בכל מה שקשור להתאמת צרכי העיבוד למחשבים ניידים, (חום, זמן בין טעינה לטעינה) אבל עם זאת יש לי העדפה ברורה לזה שביצועיו עליונים...

שאלה אחרונה: האם הMobile AthlonXP , גם במהירות שציינתי מיוצר בליטוגרפיה של 0.13, או שזה גרעין "פלומינו" 0.18?

אם מישהו יכול לתת לי לינקים\אתר של השוואות בין מעבדים למחשבים ניידים, אני אשמח מאד.

תודה מראש!

פורסם

שלום.. אני מניח שראית מחשב נייד עם AXP1500 שעובד במהירות ל 1.33 GHz ...

המעבד הזה הופסק ליצור זאת אומרת שהוא מיוצר בליטוגרפיה 0.18 מיקרון .

אם אתה מחפש ביצועים לך על ה- AMD , אבל המעבד הזה כנראה הוא מעבד רגיל של מחשב שולחני לכן חיי הסוללה יהיו קצרים ... :-\

פורסם

מחשב נייד עם מעבדים כאלו גם ככה הוא מחשב שלא מיועד למשחקים, לכן אני הייתי לוקח את הסלרון בגלל שהניידים מבוססי

AMD זוללים חשמל בקצב ככה שאפשר להסתפק בביצועים של הסלרון 1.6, תביא את שאר המפרט ונעזור לך להחליט.

פורסם

איזה סלרון זה ?

פורסם
  • מחבר

ההשוואה כאן היא בין שני הניידים של קומפאק:

ה 907EA מהדגם ה"ישן", שמכיל בתוכו את האת'לון שציינתי.

ה 2105EA, מחליפו, שזהה לחלוטין לקודמו במפרט, חוץ ממעבד שונה (הסלרון שציינתי), ערכת שבבים מעט שונה (המותאמת לסלרי) ועיצוב שונה (הסדרה החדשה).

המחיר של האת'לון היה לא מזמן 6500. כשהסלרי נכנס, הוא קיבל תג מחיר זהה, כאשר מחיר האת'לון מהסדרה ה"ישנה" נפל בכ 250 ש"ח.

המלצות לניידים נוספים שכדאי לבדוק לפני קנייה, מאותה קטגוריית מחיר, תתקבלנה בברכה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים