עבור לתוכן

Asus P5KC vs GiBa P35C-DS3R vs GiBa P35-DS3P

Featured Replies

פורסם

איזה מבין הלוחות עדיף?

המעבד הוא E6600, והזכרונות הם 667.. DDR2..

תודה לכל העוזרים,

פיטר..

פורסם

איזה מבין הלוחות עדיף?

המעבד הוא E6600, והזכרונות הם 667.. DDR2..

תודה לכל העוזרים,

פיטר..

בעקרון, הP35C,

אבל התחרות האמיתי היא בין הAsus P5KC לבין הGigabyte GA-P35C-DS3R.

פה אין לי מושג מה עדיף מביניהם.

פורסם

למה ה P35C עדיף? כי הוא נותן תמיכה ב DDR3? הרי היום לא משתלם לקנות זכרונות אלה (הביצועים לא ממש עולים והמחיר עולה בהרבה) ומי שכבר קנה 2GB של DDR2 לא יזרוק לפח את הזכרונות בשידרוג הבא ויעבור ל DDR3. בקיצור אני לא רואה את היתרון.

בין השניים הנותרים ההבדל הוא של P35-DS3P יש ICH9R ככה שאם אתה צריך הרבה sata או אפשרויות רייד יותר טובות לך עליו. חוץ מזה זה עניין של העדפה של חברה - ממה שראיתי הג'יגהבייט בדר"כ OC יותר טובים ככה שזה גם שיקול. (אגב בניגוד ל P35C לאלה יש גם מקום לכרטיס מסך שני אבל בגלל שהוא מוגבל ל x4 זה לא ממש יתרון)

פורסם

למה ה P35C עדיף? כי הוא נותן תמיכה ב DDR3? הרי היום לא משתלם לקנות זכרונות אלה (הביצועים לא ממש עולים והמחיר עולה בהרבה) ומי שכבר קנה 2GB של DDR2 לא יזרוק לפח את הזכרונות בשידרוג הבא ויעבור ל DDR3. בקיצור אני לא רואה את היתרון.

בין השניים הנותרים ההבדל הוא של P35-DS3P יש ICH9R ככה שאם אתה צריך הרבה sata או אפשרויות רייד יותר טובות לך עליו. חוץ מזה זה עניין של העדפה של חברה - ממה שראיתי הג'יגהבייט בדר"כ OC יותר טובים ככה שזה גם שיקול. (אגב בניגוד ל P35C לאלה יש גם מקום לכרטיס מסך שני אבל בגלל שהוא מוגבל ל x4 זה לא ממש יתרון)

הDDR3 לא יציב כל כך בתקופה שלנו אבל בעוד שנה +- הוא יהיה חלק של הרבה מחשבים בעולם, עם תזמונים יותר יציבים ומהירויות שעון גבוהות.

אין סיבה, שלא נוכל לנצל את יתרונו בעתיד, ונשאר עם הDDR2 (כמו שהיו אנשים שנשארו עם הDDR1 ובכו על זה שהם לא יכולים לתפעל את הDDR2)

אנחנו בתקופת מעבר, ולכן אנו חייבים לרכוש לוחות מעבר.

בנוסף לכך, לP35C יש 8 חיבורי סאטה, והוא מעולה לאוברקלוק (ממשיך דורו של ה965P)

אם עדיין מציק לך שאין לך תמיכה בקרוס פייר יש את הP5KC, המתחרה שלו.

אז לפיכך, עדיין לא פתרנו את הבעייה, מי עדיף, הP5KC או הP35C.

פורסם
  • מחבר

בעקרון העניין של הזכרונות לא מפריע לי.. נכון לעכשיו יש לי 2X1024 של DDR2, ואם אני יצתרך אני יוסיף עוד 2.. אין לי ממש צורך בDDR3. ועד שיהיה לי אני כבר בטח יהיה לקראת המחשב הבא.

בקשר לSATAT, אני צריך שיהיה 3 חיבורים. לפחות. כל מה שמעבר זה רק יתרון.

מה שגם ב-DS3P , יש 2 PCI-E שפותח אפשרויות לעתיד. 1 PATA. ועוד 1 eSATA שיתאים לeSATA שיש לי במארז. יש גם Firewire וגם Wireless.

ככה שהוא הלוח עם הכי הרבה אפשרויות.

בגלל זה השאלה שלי יותר פונה לכיוון הביצועים. הבאס, ה-OC, וכ"ו.

פורסם

קראתי ביקורת על הOC של הP35C, הגיעו למסקנה שהוא לוח מעולה לאוברקלוק ונועד לכך.

אני לא רואה אדם בעל תקציב שפוי שם שני כרטיסי 8800GTS במקום GTX אחד, או כל דבר אחר.

למרות אם אתה מעוניין בכך יש את הP5KC עם 5 חיבורי סאטה ו2 חיבורי PCI-E

פורסם
  • מחבר

קראתי ביקורת על הOC של הP35C, הגיעו למסקנה שהוא לוח מעולה לאוברקלוק ונועד לכך.

אני לא רואה אדם בעל תקציב שפוי שם שני כרטיסי 8800GTS במקום GTX אחד, או כל דבר אחר.

למרות אם אתה מעוניין בכך יש את הP5KC עם 5 חיבורי סאטה ו2 חיבורי PCI-E

אני לא הולך לשים 2 כרטיסי מסך, לא SLI ולא קרוס..

PCI-E אחד יהיה לכרטיס מסך (X1950 XT), והשני יהיה לאופציה. לך תדע איזה כרטיס PCI-E אני יצתרך בהמשך.

תמיד טוב שיש אופציות פתוחות.

חוץ מהPCI-E הנוסף שהוא לא כלכך משמעותי, יש את הeSATA , Firewire, Wireless שהם תוספות טובות לדעתי.

פורסם

אני לא הולך לשים 2 כרטיסי מסך, לא SLI ולא קרוס..

PCI-E אחד יהיה לכרטיס מסך (X1950 XT), והשני יהיה לאופציה. לך תדע איזה כרטיס PCI-E אני יצתרך בהמשך.

תמיד טוב שיש אופציות פתוחות.

חוץ מהPCI-E הנוסף שהוא לא כלכך משמעותי, יש את הeSATA , Firewire, Wireless שהם תוספות טובות לדעתי.

אחי אתה לא יכול להוסיף איזה כרטיס שאתה רוצה בתור כרטיס שני לקרוספייר או SLI. אתה חייב את אותו כרטיס בדיוק.

פורסם
  • מחבר

אחי אתה לא יכול להוסיף איזה כרטיס שאתה רוצה בתור כרטיס שני לקרוספייר או SLI. אתה חייב את אותו כרטיס בדיוק.

תקרא שוב את ההודעה שכתבתי.

אני לא מעוניין בקרוס או SLI. ה-PCI-E השני הוא אופציה לעתיד.

נכון לעכשיו החלטתי ללכת על הDS3P. הוא הלוח עם הכי הרבה אפשרויות. ולפי הביקורות הוא יציב מאוד. עובד טוב. ובעל OC מצויין.

הבעיה היחידה שלו זה עם הזכרונות, ושם יבוצע OC קטן לתיקון.

http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1119&pageID=3585

פורסם

תקרא שוב את ההודעה שכתבתי.

אני לא מעוניין בקרוס או SLI. ה-PCI-E השני הוא אופציה לעתיד.

נכון לעכשיו החלטתי ללכת על הDS3P. הוא הלוח עם הכי הרבה אפשרויות. ולפי הביקורות הוא יציב מאוד. עובד טוב. ובעל OC מצויין.

הבעיה היחידה שלו זה עם הזכרונות, ושם יבוצע OC קטן לתיקון.

http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1119&pageID=3585

הוא מתפקד בדיוק ואפילו פחות טוב מהP35C, אבל אם אתה עדיין מתעקש, לנוחיותך.

פורסם
  • מחבר

הוא מתפקד בדיוק ואפילו פחות טוב מהP35C, אבל אם אתה עדיין מתעקש, לנוחיותך.

אני בכלל לא מתעקש. פתחתי את הפוסט הזה בשביל שתגיבו לי את דעתכם. איזה לוח עדיף. או תציעו לי אפילו לוחות אחרים.

פשוט ממה שאני ההבנתי הוא מתפקד לא רע.

אשמח אם תוכל להציע לי לוח אחר עד 200 דולר.

פיטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים