פורסם 2007 ביולי 2418 שנים טוב אז ככה נראה לי שהמעבד שלי חם יחסית למעבד במצב מנוחה המעבד הוא P-4 3 ghz lga 775 ישן אבל אני מאוד מרוצה ממנו דווקא צירפתי שתי תמונות משתי תוכנות שונות.. ניקוי אבק לא ממש עזר אז כנראה שריענון המשחה יעזור אבל אם כבר אז עדיף לי להחליף מערכת כי המאוורר סטוק הזה עושה רעש יותר מדי ככה שאני רוצה להחליף למאוורר שקט יחסית אבל חשוב לי יותר הביצועים =] התקציב שלי הוא גג 150 ש"ח הבאסה זה שאין לי כסף כרגע ואם משהו יקרה למעבד אני אבוד תנו המלצות.. תודה רבה [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים אחי המעבד הזה עם הפרסקוט חם מאוד (לי יש כזה) קניתי את הBT והתאכזבתי ממנו קשות אז אל תצפה ליותר מידי
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים מחבר אז אתה אומר שבינתיים כדאי לי להשאר עם הטמפרטורה הזאת ? כאילו אני מוכן לוותר על ההוצאה ושיהיה קצת רעש במאמץ הוא יכול להגיע ל70 מעלות גם, אז האם זה יסכן את המעבד לטווח הארוך ? כי כמו שאמרתי כרגע אין לי תקציב >_<
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים שמע תראה הBT שנחשב לאחד הטובים שבעסק היה מחזיק לי אותו על 50 ובעומס על 57 עד כמה שאני זוכר ולא ראיתי הבדלים וזה גם הלך ונעשה רע והוא היה מגיע ל65 ככהזה מעבד נוארא חם שנורא מגביל ורציתי להשקיע בOC במקום במשחב חדש ולכן קניתי את הBTהתאכזבתי ממנו וחבל עכשיו הוא סתם שוכב אצלי חסר שימושאני אומר אם זה לוחץ לך חכה וכבר תקנה מהמעבדים החדשים.....
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים מחבר אההה סבבה =]ת'אמת אמרו לי שהוא מעבד חם מאוד אבל לא ידעתי שזה מעבד ששורד בטמפ' כאלו...בסדר אז אני לא אקנה אם אתה מדבר מניסיון זה עדיף על פני כל דבר אחר..תודה לכל העוזרים !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.