עבור לתוכן

AMD מתכננים להוציא מעבד Athlon X2 6400

Featured Replies

פורסם

וזה ניראה לך אמור להעליב אותי? חחחח מה אתה ילד בכיתה ב'? חחחח מאיפה האנשים הקופים האלו צצים מאיפה?! :nixweiss:

סתם שאלה אחי בתור מי אתה מדבר?

יעני מה הקשר שלך לאייבורי.

ועזבו עכשיו את הסטיגמה שהדבקתם לאייבורי שהם מוכרים מחשבים דפוקים לאנשים שלא מבינים.

מישהו פה אמר ממתי יהודים זה עם דפוק והוא צדק, אנחנו לא דפוקים, אני משחקים אותה תמימים רוצים מקסימום תמורה במינימום כסף - זה דבר שאי אפשר לקבל.

בנאדם שמבין במחשבים אפילו עם ידע כמו שלי (אני לא מחמיא לעצמי אבל קצת מושג יש לי), ויקנה מאייבורי מחשב, איפה הרע שבדבר?

אם אתה מבקש מפרט פה בפורום, מישהו תותח כמו יותם או לא יודע מי מרכיב לך מפרט, אתה לוקח את המפרט לאייבורי וקונה משם, איפה הרע שבדבר?

מבחינת אחריות - הם תומכים זה אני יודע.

זה שהם מנסים לדחוף לך את הלוחות של MSI ואת ה FREEZE 7 הזה כל הזמן זה לא אומר, אתה הקונה, אתה המשלם, ולפיכך אתה הוא גם הקובע.

אז באשמת מי כל הפאקים שנמצאים? זה שהמליצו לך על חלקים דפוקים זה לא אומר, זה כמו אני יגיד לך בוא תקפוץ מקומה רביעית של בניין, אתה תקפוץ?

אתה קובע מה לעשות, אז מה הקטע כאן? אף פעם לא הבנתי מה כולם נגד אייבורי.

ואני מדבר בתור אחד שהקשיב לכם וקנה מחשב ב KSP במקום, אני אנטי-אייבורי בגלל כל הדברים שאני שומע כאן ובמקומות אחרים עליהם, אבל אף פעם לא הבנתי מאיפה כל זה נובע, הרי בתאכלס כל מה ששמעתי אלו דברים שהקונה יכל למנוע, זאת אומרת הוא יכל לשנות את המפרט (לדוגמא) או דברים אחרים.

באמא שלי שאני לא מבין מה קורה פה.

• תגובות 41
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי אישת אין שום קשר לאייבורי ולא יהיה שום קשר ואני לא מיתכוון לקנות מהם אפילו לא עיפרון!...

חשבתי שהתגובות שלי הבהירו את הרעיון.

דברים כאלה כמו מה יש לי נגד אייבורי לא אומרים בפורום כי היו כבר תביעות...גם לפרטי ממש אין לי כוח לפרט...לא חסר סיבות...אישיות ושל אנשים אחרים...יש לי איתם מספיק ניסיון מיידע אישי...חצי מהמחשבים שאני מתקן באים מאייבורי...

פורסם

חצי מהמחשבים שאתה מתקן בלי קבלה .

" חצי מהמחשבים " = 2 בשנה .

חאפר חאפר חאפר !!!

פורסם

If they would have invested in a solid 65nm shrink they could have gotten at least a 15% speed up on 90nm... a 3.6-3.8 dual core K-8 would be possible. it wouldn't win Core 2 - but at least it could have boasted ASP quite a bit.

AMD should have gone quad K8 and solid 65nm transition and bring K10+ only at 45nm mid 2008.

instead they focused on pulling in a big new design early on the expanse of maintaining competition... and failed pulling it in and getting in it up to speed (as to be expected).

לא בטוח שזה נכון. נראה שיש להם בעיות רציניות עם65NM

http://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.asp?message_id=21353453

לא יודע כמה התאוריה פה נכונה (יש שם כמה דברים לא כ"כ הגיוניים) אבל ברור שAMD לא מצליחה להגיע לתדרים גבוהים - לא עם K8 ולא עם ברצלונה

פורסם

הK10 של AMD יביא להם את הדום או שיביא להם את הזריחה, והפעם כשAMD יזרחו הם לא יחזרו על אותם טעויות, אני בטוח שאלוהים(שהוא UNDERTAKER!!!!) יעזור לAMD, אל תקברו אותם בעודם חיים המתים לא יכולים לשוב מהמוות אבל לחיים אין טעם להיקבר, אם זה יהיה הסוף של AMD אני גומר עם המחשבים אחת ולתמיד, כולנו יודעים מי זאתי אינטל האמיתית, נחמדה כמו עכשיו היא לא!!!

פורסם
חצי מהמחשבים שאתה מתקן בלי קבלה .

" חצי מהמחשבים " = 2 בשנה .

חאפר חאפר חאפר !!!

לפחות הוא עובד למחייתו דיי בנאדם תפסיק

פורסם

עובד למחייתו חחח מרוויח שקל וחצי ומשחק את הטכנאי הגדול .

פורסם

נא לחזור לנושא הדיון ולשמור על רמת התבטאות הולמת.

פורסם

סתם לידע כללי .

אחד שהוא באמת תותח במחשבים פותח חנות ..

לא עובד מבית לבית בשושו

אבל מיצינו את הנושא :)

פורסם

אז רק לידע כללי שלך, הרווח על מכירת מחשבים הוא לרוב אפסי, ולא ממש משתלם למכור מחשבים. הרווח העיקרי בא משירותי מעבדה.

לכן, לא תמיד כדאי לפתוח חנות.

ובזה הדיון הזה הסתיים, אלא אם כן למישהו ממש מתחשק אזהרה.

פורסם

הרעיון למכור הרבה מחשבים ואז יש רווח .

ממחשב אחד חנות לא תתפרנס

רווח של 10 אחוז

פורסם

הרעיון למכור הרבה מחשבים ואז יש רווח .

ממחשב אחד חנות לא תתפרנס

רווח של 10 אחוז

ניידת ליטוף נמרץ,

אתה מקבל אזהרה ראשונה על ספאם.

תתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים