עבור לתוכן

AMD מתכננים להוציא מעבד Athlon X2 6400

Featured Replies

פורסם

אייי איתך בכלל אין מה לדבר...גם אם יינעלו את AMD והיא תיפול אתה תישאר עיוור לנצח..לא ככה? ::)

לדעתי לקנות מעבד על ארכיטקטורה בת 3 שנים +/- בזמן שיש תקציב כולל למחשב שהוא מעל כ3000 ש"ח זו טעות....אני מביא מפרטים עם AMD יש לי AMD בבית והם אחלה של מעבדים אבל עד שהם לא יוציאו את הדור החדש שלהם אין מה לדבר עליהם בכלל....

• תגובות 41
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה להתנפל? יש משהו בדברים שלו, בתכ'לס להרבה משתמשים מספיק אתלון או פנטיום 4 חד-ליבתיים.

אתה חייב לפחות לצחוק קצת.

"משחקים? צריך מעבד גרפי - כרטיס מסך במקרה הכי גרוע ."

:lol:

או דברים כמו

"ההתלהבות של לקנות "מותגים " ו " OC " מעצבנת ."

:lol:

אבל כל זה מוסבר ע"י מקום העבודה שלו

" טכנאי מחשבים חאפר בזמני הפנוי "

לפחות אייבורי נותנים חשבונית מס קבלה

:o :errrr:

פורסם

לדעתי לקנות מעבד על ארכיטקטורה בת 3 שנים +/- בזמן שיש תקציב כולל למחשב שהוא מעל כ3000 ש"ח זו טעות....אני מביא מפרטים עם AMD יש לי AMD בבית והם אחלה של מעבדים אבל עד שהם לא יוציאו את הדור החדש שלהם אין מה לדבר עליהם בכלל....

יש אנשים שלא אכפת להם גם אם המעבד עשוי משיש חברון, העיקר שהוא עושה להם את העבודה.

פורסם

צודק מאה אחוז....אבל אלה שכן אכפת להם ומבינים קצת לא ייקנו...לעומת זאת כמו שאמרת...מי שלא מבין גם קונה מאייבורי :silly:

פורסם

יש אנשים שלא אכפת להם גם אם המעבד עשוי משיש חברון, העיקר שהוא עושה להם את העבודה.

פורסם

אפילו לא שווה היתייחסות אתה יודע?! :lol: :lol: אתה רק מראה כמה אתה מטומטם...

פורסם

אולי די עם הויכוח חסר הטעם הזה?

פורסם

P4 חד ליבה מספיק למשחקים?

אולי לשולה מוקשים אבל הPD שלי כבר מתחיל לקרטע במשחקים...

פורסם

P4 חד ליבה מספיק למשחקים?

אולי לשולה מוקשים אבל הPD שלי כבר מתחיל לקרטע במשחקים... :nixweiss::screwy:

פורסם

כן שכחתי אתה חכם וכל הלקוחות של אייבורי טיפשים וסתומים כן כן ...

אני מכיר את אייבורי יותר ממה שאתה חושב ..

ויש שם גיימרים בכמויות ופריקים של משחקי מחשב

קונים מאייבורי כי הם זולים נקודה.

אייבורי יכולים לבנות לכם מחשב לפי בניה אישית אנשים קונים מפרטים זולים כי אין להם כסף אז מה אייבורי אשמים ?

מה זה הבולשיט הזה שאייבורי מוכרים מחשבים לאנשים שלא מבינים ?

ממתי יהודים זה עם טיפש ?

אייבורי יכולה להרגיש מחשב מפנטיום 0.002 עד פנטיום 10 הכול עניין של כסף .

תודיע לבוס שלך שלא יילך לו ממש לשחק אותה בתור סתם מישהו מהפורום אם הוא ייתן לך להמשיך לכתוב פה ככה תגובות....

פורסם

אין שכל אין דאגות .

ציטטת את מה שאתה...בכול מקרה זה ויכוח חסר טעם...אני לא מיתכוון להגיב יותר לשטויות של אייבורי....

פורסם

לך לך תחליף ספק גנרי ב 300 שקל

טכנאי מחשבים של בתי מלון

פורסם

וזה ניראה לך אמור להעליב אותי? חחחח מה אתה ילד בכיתה ב'? חחחח מאיפה האנשים הקופים האלו צצים מאיפה?! :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים