פורסם 2007 ביולי 2418 שנים תכלס אין לי כוח לקרוא אבל אם זה מה שרשום... מעניין מה יהיה התגובה של URIB על זה....אני רק מחכה -הולך ליהיות צחוקים :lol:
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים זה לא בדיוק מה שרשום אבל חפיף... זה יותר מדבר אל האנליסטים.... ונשאר רק לחכות ולראות בנתיים יש לנו את אינטל אם יבוא משהו יותר רציני ואם לא אני בטוח שכולנו נחיה
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים זה לא טוב, עם AMD תיפול המחירים יקפצו, יקח הרבה יותר זמן עד שיצא משהו חדש וכו'...
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים זה בכלל לא מה שכתוב מה שכתוב זה שיוצא מעבד אטלון 64 כפול ליבה המהיר עד הכשיו ושהם לא מצפים שהפלטפורמה החדשה תיהיה משמעותית ב2007 ואני די בטוח שהוא מתכוון ליצור ושיווק לא כתוב בכלל שהמעבדים החדשים לא ינצחו תמקבילים מאינטל ותבין אני מתכננן לקנות מעבד אינטלי בקרוב ככה שפאן בעניין הזה אני בטח לא
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מישהו בכלל קרא מה כתוב שם?הם מדברים על שההשקה תהיה רק ממש בסוף השנה ושלא תהיה למעבדים החדשים השפעה ניכרת על ההכנסות של החברה.עריכה:אפילו קרירין הבין את זה לפני הרוב פה.. /:
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים זה צפוי אני כל יום גולש באתרי קונסולות רצינים ככה שאני קורא אנגלית מצוין מדבר וכותב גרוע אבל מבין מצוין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.