עבור לתוכן

אפשרי \ שווה להתקין VISTA ULTIMATE במקביל לXP HE?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת כמה דברים לגבי ויסטה עם אקספי ורק ויסטה.

1)ויסטה ultimate זה 32 ביט או 64? [או שיש גם וגם]

2)לא הצלחתי לבדוק עם המחשב שלי מריץ את הויסטה טוב(מפרט בצד) [עם התוכנה Windows Vista Upgrade Advisor זה עשה לי שגיאה כזאת וביקש לנסות שוב לבדוק] הצלחתי לבדוק בבדיקה נוספת אז השאלה פתורה :)

3)האם זה אפשרי להתקין אותה במקביל לXP?

4)האם זה בכלל כדאי? או לחכות עוד איזה חצי שנה ולהתקין אותה במקום XP?

5)כמה זיכרון בערך המערכת דורשת?

6)דעות אישיות? השתמשתם כבר?

תודה מראש

שאלה נוספת לאחר הבדיקה:

הוא כותב לי משהו על החומרה ועל האנטי ווירוס וכאלה זה נותן טבלה וכתוב בצד ככה:

There is no compatibility data available for this device. For more information, go to the device manufacturer's website or Windows Marketplace, or contact your retailer.

אני חושב שזה משהו עם הדרייברים שהם לא יתאימו לויסטה.

אני צודק?

פורסם

1. גם וגם

2. יריץ.

3. כנראה, אבל אל תתפלא אם זה לא יריץ לך את זה כמו שזה יכול בלי מערכת הפעלה שנייה.

4. כל הביקורות אומרות שלא כדאי בכלל להתקין וויסטה, בלי קשר לבתור מערכת שנייה, וגם את זה רק בישביל משחקי DX 10 (כמו שנראה לי שאתה רוצה)

5. בערך גיגה (דורשת) אבל אם תרצה להפעיל דברים בסיסיים (אינטרנט, הורדות, ICQ) המחשב שלך יתקע מאוד, במיוחד עם ממשק אירו, אז מינימום 2GB

6. לא השתמשתי ולא מתכוון להתקרב עד SP2.

פורסם

1. אם אני לא טועה יש גם וגם לי יש 32 ביט אולטימייט

2.לפי המפרט שלך התוכנה הייתה אומרת לך שהמחשב מצויין בשביל אולטימייט כי הוא באמת מספיק טוב בשבילה

3.כן אצלי זה במקביל גם XP וגם ויסטה

4.בקשר למה כדאי ומה לא.. אני מעדיף ויסטה כבר אבל ישנם אנשים כאן שיגידו לך לחכות לSP1 הראשון לפחות.. הרבה חילוקי דעות ויקח לזה הרבה זמן להגמר!!!..

5.אם אני לא טועה המערכת מבקשת במינימום חצי ומומלץ 1 אבל לי יש שנים וגם לך וזה מספיק ואפילו מעולה..

6. דעה אישית.. מאוד אהבתי אין כח לחזור לאקס פי בינתיים אין לי בכלל בעיות של באגים ממשיות.. לכן אני ממליץ על ויסטה :P!

פורסם

המחשב שלך יחזיק אין לך מה לדאוג.

בקשר לשאלתך, אני הייתי נשאר עם הXP. ויסטה פשוט מלאה בבעיות כרגע, אני הייתי מחכה עד שיבואו כמה עידכונים (לא רק ממיקרוסופט) ואז עובר.

יש אפשרות להתקין שתי מערכות הפעלה ביחד על אותו מחשב, עם שיטה שנקראת Double-Boot.

לא יודע איך עושים את זה, אבל אחרי שזה מותקן יש לך שתי מערכות מותקנות על המחשב שניתן להחליף ביניהם דרך הDOS אם אני לא טועה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם על התגובות, חבר אמר לי שגם עם 2 ג'יגה זיכרון הויסטה יהיה למחשב שלי כבד וזה יוריד לי את הביצועים במשחקים.

זה נכון?

פורסם

אלי יש בויסטה 2GB 667 וזה מספיק בהחלט ובמד של הזיכרון הוא אפילו לא מגיע ל100% אז אני לא רואה כאן בעיה.. ואין גם לא מרגיש שום בעיה במשחקים..

פורסם
  • מחבר

איזה מד זיכרון?

אפשר תמונה?

הא ואני לא זוכר איפה ראיתי שיש דירוג לויסטה אין לי מושג בדיוק מה הכוונה אבל יש איזה דירוג שהויסטה נותת ציון על המערכת או משהו כזה.

מישהו יודע על מה אני מדבר?

פורסם
בערך גיגה (דורשת) אבל אם תרצה להפעיל דברים בסיסיים (אינטרנט, הורדות, ICQ) המחשב שלך יתקע מאוד, במיוחד עם ממשק אירו, אז מינימום 2GB

בולשיט

אני כרגע כותב בויסטה על מחשב ניד דרג נמוך ששודרג בזיכרון ל1 גיגה

ודברים כמו אופן אופיס \FF וכו עובדים בסדר גמור

במחשב שיתפגר לי -מפרט בצד

גם עבדתי על ויסטה וגם בו הכל היה בסדר גמור

ככה שלדברים קלים 1 גיגה מספיק בהחלט

ואני כן היתי ממליץ להתיקן 2 מערכות במחיצה נפרדת

שאני יקנה תמחשב הבא אני אומנן ינסה את אבונטו ויתקין אבונטו וויסטה

אבל למיקרה שיהיו לך בעיות בויסטה תתקין XP וויסטה כל אחד במחיצה נפרדת ותיהיה מוכן לDX10 במיקרה הצורך

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה :)

אבל מה זה ממשק אירו?

פורסם

זה הממשק החדש

פשוט ניראה יפה יותר ויש איזה אופציה תלת מימדית אבל אני לא ישתמשתי בה בדרך כלל

זה יעיל למי שיש הרבה תוכנות ותיקיות פתוחות אבל מיותר לגמרי למי שעובד מסודר

בכל מיקרה חוץ מי DX10 אני לא חושב שיש סיבה טובה היום לעבור לויסטה

אבל היא גם לא גרוע כמו שמתארים אותה

סך הכל ברוב הדברים היא מאוד דומה לXP

מה שכן הבנתי שיש הרבה בעיות תאימות בגירסת ה64 ביט

אז לפחות כרגע עדיף גירסת ה32 ביט

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה,

עוד שאלה אחת

מה כל הקטע עם האשף העברת קבצים של הויסטה? :S

מישהו יכול להסביר מה זה בעצם? איך זה בדיוק מעביר את הקבצים? זה מעביר את התוכנה\ המשחק כאילו התקנתי את זה שוב אבל על הויסטה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים