עבור לתוכן

יש אפשרות להפחית קרינה של ראוטר(WRT54GL) ?

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי ראוטר WRT54GL בחדר שלי ורציתי לדעת אם יש אפשרות להקטין את רמת הקרינה שלו?

תודה.

פורסם

אתה מדבר על קרינה או טווח שידור? לא כ"כ הבנתי..

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל ביניהם?

אבל אני התכוונתי לקרינה. כמו קרינה של פלאפון שיכולה לפגוע בבריאות נגיד אז קרינה של ראוטר.

פורסם

אני לא חושב שיש קרינה כזו לראוטר כי עד כמה שידוע לי הוא עובד על גלי רדיו..

גם אני אני טועה לגבי גלי הרדיו עדיין אני בטוח שאין שום דרך להפחית קרינה כזו או אחרת..

פורסם
  • מחבר

מה לראוטר אין קרינה ?!

ואם אכן אין לו קרינה, איך אני מקטין עוצמת השידור?

פורסם

למה שתעשה את זה? יכול להיות שאם תפחית את עוצמת השידור כל המחשבים שמחוברים אלייך באלחוט יגלשו לאט יותר...אבל בכל מקרה לא ידוע לי על דרך להפחית את עוצמת השידור (אולי רק להגביר)

פורסם
  • מחבר

הראוטר די קרוב לשני המחשבים וב-90% מהזמן הקליטה במחשב שמחובר בצורה אלחוטית היא 100%.

אני יכול להקטין קצת את עוצמת השידור ולבדוק איך תהיה הקליטה, אבל יותר חשוב לי להפחית קרינה (במידה ויש).

פורסם

הדרך היחידה להפחית את הקרינה היא לנטרל את השידור האלחוטי בממשק של הראוטר, אם יש אופציה לכך, ולחבר אליו את עמדות המחשבים בחיבור חוטי. כך כמובן אינך יכול לנצל את התשדורת האלחוטית לצרכיך, אבל באופן זה הנתב מעביר את הנתונים לכל עמדה במהירות המקסימלית האפשרית, כפי שהחבילה מאפשרת, ללא הפרעות ונמנעת משכנים האפשרות לנצל פירצות אבטחה על מנת לגלוש באמצעותו למחוז חפצם.

פורסם
  • מחבר

ואין איזו תוכנה שיכולה להוריד את רמת הקרינה?

פורסם

לא!! הכל נעשה רק דרך הממשק של הראוטר - אצלי למשל ב-Compex NP27G ה-wireless operation במצב מנוטרל ב-wireless setup והמחשבים מקושרים אליו בצורה חוטית. לא יודע אם יש אופציה לניטרול בנתב שלך אתה צריך לבדוק - נתבים אלחוטיים אמורים להציע אפשרות כזאת.

פורסם
  • מחבר

אצלי יש אופציה לניטרול אבל זה לא עוזר לי כי המחשב השני מחובר בצורה אלחוטית.

פורסם

עם קושחה צד שלישי כמו DD-WRT או TOMATO אתה יכול להקטין את עוצמת השידור

פורסם
  • מחבר

או יופי תודה!

אפשר רק לקבל פרטים על זה? מאיפה משיגים את הקושחה הזאת? איך היא עובדת?

פורסם

למה שתעשה את זה? יכול להיות שאם תפחית את עוצמת השידור כל המחשבים שמחוברים אלייך באלחוט יגלשו לאט יותר..

גם השכנים ? :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים