פורסם 2007 ביולי 2418 שנים שלום יש לי ראוטר WRT54GL בחדר שלי ורציתי לדעת אם יש אפשרות להקטין את רמת הקרינה שלו? תודה.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מחבר מה ההבדל ביניהם?אבל אני התכוונתי לקרינה. כמו קרינה של פלאפון שיכולה לפגוע בבריאות נגיד אז קרינה של ראוטר.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים אני לא חושב שיש קרינה כזו לראוטר כי עד כמה שידוע לי הוא עובד על גלי רדיו..גם אני אני טועה לגבי גלי הרדיו עדיין אני בטוח שאין שום דרך להפחית קרינה כזו או אחרת..
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מחבר מה לראוטר אין קרינה ?!ואם אכן אין לו קרינה, איך אני מקטין עוצמת השידור?
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים למה שתעשה את זה? יכול להיות שאם תפחית את עוצמת השידור כל המחשבים שמחוברים אלייך באלחוט יגלשו לאט יותר...אבל בכל מקרה לא ידוע לי על דרך להפחית את עוצמת השידור (אולי רק להגביר)
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מחבר הראוטר די קרוב לשני המחשבים וב-90% מהזמן הקליטה במחשב שמחובר בצורה אלחוטית היא 100%.אני יכול להקטין קצת את עוצמת השידור ולבדוק איך תהיה הקליטה, אבל יותר חשוב לי להפחית קרינה (במידה ויש).
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים הדרך היחידה להפחית את הקרינה היא לנטרל את השידור האלחוטי בממשק של הראוטר, אם יש אופציה לכך, ולחבר אליו את עמדות המחשבים בחיבור חוטי. כך כמובן אינך יכול לנצל את התשדורת האלחוטית לצרכיך, אבל באופן זה הנתב מעביר את הנתונים לכל עמדה במהירות המקסימלית האפשרית, כפי שהחבילה מאפשרת, ללא הפרעות ונמנעת משכנים האפשרות לנצל פירצות אבטחה על מנת לגלוש באמצעותו למחוז חפצם.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים לא!! הכל נעשה רק דרך הממשק של הראוטר - אצלי למשל ב-Compex NP27G ה-wireless operation במצב מנוטרל ב-wireless setup והמחשבים מקושרים אליו בצורה חוטית. לא יודע אם יש אופציה לניטרול בנתב שלך אתה צריך לבדוק - נתבים אלחוטיים אמורים להציע אפשרות כזאת.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מחבר אצלי יש אופציה לניטרול אבל זה לא עוזר לי כי המחשב השני מחובר בצורה אלחוטית.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מחבר או יופי תודה!אפשר רק לקבל פרטים על זה? מאיפה משיגים את הקושחה הזאת? איך היא עובדת?
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים TOMATOhttp://www.polarcloud.com/tomatoDD-WRThttp://www.dd-wrt.com/dd-wrtv2/index.phpיש שם קישור להורדה והוראות להטענת הקושחותאם לא הבנת משהו/אתה לא בטוח, תשאל
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים למה שתעשה את זה? יכול להיות שאם תפחית את עוצמת השידור כל המחשבים שמחוברים אלייך באלחוט יגלשו לאט יותר.. גם השכנים ? :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.