פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מה אומרים השמות האלו DUAL CORE CORE 2 DUO QUAD COREאני יודע שהאחרון זה ליבה מרובעת ואבל מה זה הראשונים?
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים הראשון זה מעבד 2 ליבות, לראוב הכוונה ל2 ליבות מבוססות פנטיום 4.השני זה גם מעבד עם 2 ליבות, אבל הכוונה היא לסידרת מעבדים יותר מתקדמת. (CORE 2)והשלישי זה באמת 4 ליבות.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מחבר על זה אני מדבר אחי שתיהם ליבה כפולה אבל בכל זאת מה ההבדל שיש בינהם?כלומר מה יותר מתקדם בו?
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים המעבדים של CORE 2 מבצעים יותר פעולות בכל מחזור שעון שלהם (Hz).ככה שאם יש לך מעבד DUAL CORE באותה מהירות של מעבד CORE 2 DUO, אז האחרון יהיה יותר חזק.בנוסף צריכת החשמל של המעבד החדש בדרך כלל יותר נמוכה והוא פולט פחות חום.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים לא מסכים.תשובה מאוד מקצועית.יותר הלאה - זה להיכנס לפרטים של הארכיטקטורה, ופה נראה לי תלך לעיבוד.הוסבר בצורה הכי מקצועית ומובנת.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים נתתי את התשובה חשבתי שתעזור לך הכי הרבה.לא רציתי להיכנס לתהליכי יצור, זיכרון מטמון, תמיכה בקיצורי פקודות והגדרות צריכת חשמל מתקדמות יותר שיש במעבדים החדשים.או שהתכוונת לתשובה מילולית?CORE זה ליבהDUAL זה זוגי, (יש אפילו מקבילה בעברית כמו דו-לשוני, דו-חי וכו')CORE 2 זה שם של ארכיטקטורת מעבדים (ספינת הדגל הנוכחית של אינטל)CORE 2 DUO זה מעבד בארכיטקטורת CORE 2 עם 2 ליבותQUAD זה פשוט מציין רביעיה...זהו. אני מקווה שכולם מרוצים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.