פורסם 2007 ביולי 2318 שנים שלום אנשיםבשעה טובה קיבלתי מארצות הברית את ה X-FI Fatal1ty עם הפנאל הקידמי.התקנתי הכל טוב ויפה, רק דבר אחד שאני במצב של דירקט 6 ערוצים (אני מתכוון מצב נייח של הרסיבר לוגיטיק Z5500)אני שומע רק ברמקולים הקדמייםעשיתי טסט לרמקולים דרך תוכנה של קריאטיב וכל הרמקולים עובדים . אני מדבר על חיבור אנלוגי 3 צבעים ..רק הירוק עובד, השחור וכתום לא עובדיםבתוכנת קינפוג של המוסיקה של קריאטיב כיוונתי את זה ל5.1 עדיין זה לא עובדבבקשה עזרה אני רוצה להרים את הביתה כבר
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים תתחדש ! אחלה שילוב...ולנושא : תיכנס לדרייברים של קריאיטב ותחפש שם אפשרות CMSS 3D זה יבצע סימוצליה של כל הרמקולים...למרות שאני מעדיף לחבר אופטי ולבחור במצב STEREO X2
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים בעקרון ה STEREO X2 זה סטראו כפול כמו במכוניות...ה Pro Logic זה דימוי סראונד של מקורות סטראו כמו שירים... זה משמיע בכל 5 הרמקולים ומה שקורה הוא שהסנטר משמיע את הרוב ו4 הרמקולים הנוספים נשמעים די חלש כי הם משמעימים קולות רקע או משהו כזה...זהו בגדול
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מחבר חברים הבנתי מה הבעיה לקרייטיב יש 3 מצבים,1. entertainment2. audio3. gameשאני במצב 2, שומעים רק מ2 קדמים, שאני ב GAME שומעים בכולםהאם יש אפשרות במצב של אודיו בהגדרות לשנות שישמעו מכל הרמקולים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.