פורסם 2007 ביולי 2318 שנים נראה טוב..רק לדעתי מקמת את הפלטה עם הסוגרים גבוה מדי..כמו כן למקסימום ביצועים תוודא שהבסיס חלק...
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים מחבר תודה, הפלטה ממוקמת בערך 60 מילימטר מעל הלוח.. זה גובה תקין בהחלט הבסיס חלק ומאופס.. כבר בדקתי תוצאות בקרוב
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים הוא נראה כמעט זהה לDragon Evo. השתמשת במודל של ווינס? אם כבר בנית אחד בעצמך, היה עדיף ליצור solid מנחושת, אלא אם המחיר של החומרים\עבודה היה בעייתי מבחינתך.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מחבר האמת שחוץ מלהסתכל על תמונות בXS את כל הסרטוט והתכנון עשיתי לבד.. לא הלכתי על נחושת מלא בעיקר בגלל שמוט נחושת בגודל כזה יכול להגיע ל900 שקל. תוצאות בקרוב וגם השוואה של האלומיניום מול הנחושת.. כמה תוספות שעשיתי היום... הפלטה העליונה עברה ליטוש והברקה, הפלטה התחתונה קיבלה ארבעה ברגי נירוסטה מולחמים, הוספתי קפיצים להידוק נוח יותר והוספתי כיתוב מגניב למעלה..
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים תיארתי לעצמי שהמחיר הוא בעייתי.כל הכבוד על העבודה היפייפיה. נקייה מאוד ומקצועית.אני אשמח מאוד אם תפרסם כאן תוצאות מלאות כולל השוואה בין הנחושת לאלומיניום. זה יעניין רבים. אתה משתמש בקרח יבש או חנקן נוזלי?כמו כן, אם לא איכפת לך לשתף - מה קוטר בסיס, מה הקוטר העליון, ומה האורך?
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מחבר תודה על התגובה..המחיר של נחושת בארץ הוא לא יאמן.. כמעט 60 שקל לקילו.. צינור בקוטר 80 מילימטר באורך של 30 סנטימטר שוקל 14 קילו פחות או יותר. כשלוקחים בחשבון גם את הפחת של החומר שיורד מהצינור זה יוצא הפסד עצום.. מ14 קילו נשאר בסוף אולי 4 קילו של צינור...מעבר לזה בתקופה האחרונה יותר ויותר אנשים מבינים שאם התכנון הוא נכון גם צינור שלא יוצר מחתיכה אחת יתפקד מעולה..(ראה דוגמת קינגפין ודומיו)בכל אופן רק אחרי הבדיקות נדע עם אני צודק בהשארה שלי או שהתכנון היה גרוע...ברגע שיהיו תוצאות אני יפרסם.. את הבדיקות אני עושה גם עם חנקן וגם עם קרח יבש בעזרתם של THE BYTER ושל TYCOON בנוגע למידותהקוטר של הצינור הוא 80 מילימטר בקירובקוטר הבסיס 40 מילימטר בקירובוהאורך הכולל הוא 25 סנטימטר
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים פששש אין מילים באמת עבודה מדהימה ונקיה,קבל שפו ענק.. ובאמת מעניין איזה תוצאות תקבל.דרך אגב מתי נראה לך שזה כבר יהיה מכון לשימוש?
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מחבר תודה זה כבר מוכן לשימוש אני מחכה רק לחומרים של הבידוד ולחנקן הנוזלי... מאמין שעד סוף השבוע יהיה קר....
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים יאללה אני מחכה כבר לתוצאות שלך.. אתה מתכוון לשבור איזה שיא או משהו כזה? בכל אופן אני מחזיק לך אצבעות בידיים וברגליים..
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים תודה על התגובה.. המחיר של נחושת בארץ הוא לא יאמן.. כמעט 60 שקל לקילו.. צינור בקוטר 80 מילימטר באורך של 30 סנטימטר שוקל 14 קילו פחות או יותר. כשלוקחים בחשבון גם את הפחת של החומר שיורד מהצינור זה יוצא הפסד עצום.. מ14 קילו נשאר בסוף אולי 4 קילו של צינור... מעבר לזה בתקופה האחרונה יותר ויותר אנשים מבינים שאם התכנון הוא נכון גם צינור שלא יוצר מחתיכה אחת יתפקד מעולה..(ראה דוגמת קינגפין ודומיו) בכל אופן רק אחרי הבדיקות נדע עם אני צודק בהשארה שלי או שהתכנון היה גרוע... ברגע שיהיו תוצאות אני יפרסם.. את הבדיקות אני עושה גם עם חנקן וגם עם קרח יבש בעזרתם של THE BYTER ושל TYCOON בנוגע למידות הקוטר של הצינור הוא 80 מילימטר בקירוב קוטר הבסיס 40 מילימטר בקירוב והאורך הכולל הוא 25 סנטימטר מחירים באמת מטורפים. נחכה לבדיקות . כמובן שלתכנון איכותי יש המון משמעות, אבל solid נחושת זה עדיין דרגה מעל. גם משיחה שלי עם קינגפין הוא אמר שהמוצר שלו הוא טוב מאוד בגלל התכנון שלו, אבל זה עדיין דרגה מתחת לצינור נחושת מלא כמקשה אחת. הוא כינה את זה, וכנראה שבצדק, כ-best bang for the buck.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.