פורסם 2007 ביולי 2318 שנים אותי אישית זה מרתיח :pissed: אופכים אותה למיסכנה שבפועל היא עברה עברות שמרה על זכות השתיקה והורשעה בדין למה צריך בית משפט לחברי כנסת עכשיו שפרס בשלטון ? זה רק מוכיח ש: 1-פרס לא מתאים להיות נשיא שהולך לפי רוח הצדק ויושר השלטון ו2-מוסד הנשיא בארץ זה דבר מיותר\בזבזני\ןמטומטם עכשיו בטח יתנו חנינה לעומרי שרון :pissed:
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים א) זה הובא לידיו לאחר שהומלץ ע"י היועץ המשפטי.ב) נכון, אמנם זה לא היה צריך לקרות, אבל עם כל פרשות השחיתות שיש בארץ נדבקו להכי לא רלוונטית, והכי קטנה. ודווקא היא הורשעה עם עבירה שיש עליה קלון, בתפקיד ציבורי היא כבר לא תיהיה. למעשה היא קיבלה עונש וכל מה שנעשה הוא שהיא לא תשב בכלא.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מחבר אבל הישיבה בכלא זה לא רק עונש אישי אלה גם למען יראו וירהו או איך שכותבים את זה
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים "למען יראו ויראו"(כותבים את זה זהה, אבל השורש של הראשון זה ר.א.ה והשני זה י.ר.א)ברור שזה כן עונש אישי, אם אם כבר רוצים שיפחדו מלקחת שוחד אתה לא מאשים סוג של דג רקק, אלא אחד מאלה שעשו עבירה קצת יותר חמורה.מה שהיא עשתה זה פסול, אין ספק. את העונש שלה היא לדעתי כבר קיבלה, משפט ציבורי ואי יכולת לעבוד אצל המעסיק הגדול במדינה - המדינה.
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים לקחו בחשבון גם את מותו של בעלה ממחלת הסרטן במהלך המשפטבגדול, אני לא רואה איך העובדה שהיא תשב בכלא תעזור למישהובמיוחד שלדעתי מה שהיא עשתה לא היה חריג בנוף של מרכז הליכודכמו שניקסון אמר (בתרגום חופשי):הכלבים שינו את החוקים ולא סיפרו לי
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים ok אזבולמנטל ... לא נענשה כראויקצב... לא נענש כראוירמון... לא נענש כראויבואו נראה מה יקרה עם אולמרט\הירשנזון ועוד רבים אחרים
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים לקחו בחשבון גם את מותו של בעלה ממחלת הסרטן במהלך המשפטבגדול, אני לא רואה איך העובדה שהיא תשב בכלא תעזור למישהובמיוחד שלדעתי מה שהיא עשתה לא היה חריג בנוף של מרכז הליכודכמו שניקסון אמר (בתרגום חופשי):הכלבים שינו את החוקים ולא סיפרו ליהיא ח"כ שסרחה והורשעה, אין שום סיבה שלא תרצה את העונש שנגזר עליה וגם זה בתנאים שאדם מן הישוב לא יקבל.אין לי בעיה שיתנו לה חנינה אם היו נותנים גם לבוזגלו עבור מצב דומה.העובדה היא שבוזגלו לא יקבל חנינה בגלל נסיבות דומות אלה ירצה את ענשו בשקט.ולכן זו חוצפה ושחיתות שלטונית.בלי קשר לזה מוסד הנשיא מיותר (ובזבזני)
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים כמה אנשים בארץ כבר יושבים על שוחד בכלא?ועוד כזה שכולם ביצעו אבל תפסו אותהוכמובן יש סיבות מקלות (בעלה)והמטרה של כלא היא לשקם אדם, שלא יחזור לבצע פעולות כאלו שובאתה מסכים איתי שסביר שהיא תהיה אדם נורמטיבי אחרי כל הסיפור הזה?מטרה נוספת היא הרתעהאני מסכים שהיא נפגעת במקרה הזה (אפשר לחשוב כמה הרתעה יש כבר לחוק בארץ)ועדיין, העבריין המצוי לא יגיד לעצמו שאם נעמי בלומנטל קיבלה חנינה, כנראה גם אני אקבלבכל מקרה, המירו לה את המאסר לעבודות שרותזה לא בדיוק חנינה, פשוט סוג אחר של עונש
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים והמטרה של כלא היא לשקם אדם, שלא יחזור לבצע פעולות כאלו שובגם, אבל לא רק. המטרה היא קודם כל ענישה.
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים גם עונש לשם הרתעה למען יראו ויראו הוא צורת ענישה לגיטימית במיוחד כשזה נוגע לנושא כה רגיש כמו שחיטות שלטוןמחר שר יחליט ששווה לו למעול בכספי המדינה לעשות מכרזים תפורים ולקבל שוחד... מקסימום הוא יקבל קצת עבודות שירות ויפרוש עם המיליוניםצריך לחוקק חוק לעונש כפול כנגד אנשים אשר מחובתם ומתפקידם לשמור על טוהר המידות וחפות כפיים... כמו שוטרים,שופטים,רופאים,ח"כ שרים וכו'
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים ואז נצטרך לשחרר את כל האסירים של פת"ח/חמאס בשביל שיהיה מקום לאסירים "שלנו".
פורסם 2007 ביולי 2718 שנים לא ניסחתי את עצמי נכוןהמטרה של ענישה היא שיקום והרתעהכלא זו צורת ענישהשיקום בעזרת הרתעה, וזאת הרתעה לא רק לנענש עצמו, אלא גם לאלה שיבואו אחריו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.