עבור לתוכן

עזרה דחופה - כל המידע והכוננים שלי נעלמו אחרי התקנת xp

Featured Replies

פורסם

יש לי במחשב שני כוננים אחד של 80 ג'יגה - ואחד של 320 ג'יגה שניהם sata 2 - והייתה לי בעיה היה לי מסך כחול כל פעם עוד לפני שהווינדוס עולה - אז לצערי הייתי צריך להתקין את הווינדוס מחדש על ה80 ג'יגה בלי שאין לי גיבוי ואין לי כלום..

עכשיו הווינדוס מזהה רק את ה80 ג'יגה שעליו הוא מותקן..ורק 137 ג'יגה מהדיסק של ה320 ג'יגה - ואני יודע שזה בגלל שאני עוד לא התקנתי סרביס פאק 2 ורק אחרי שאני אתקין זה יסתדר.....עכשיו השאלה שלי היא..איך אני מחזיר את כל המידע שלי ?????? :'( :'(

את הדיסק של ה320 ג'יגה אני לא פרמטתי וכל המידע שלי עליו - שירים שאספתי שנים ואין ספור דברים - אחרי שאני מתקין את הסרביס פאק 2

ומריץ את ה data lifeguard של ווסטרן דיגיטל שגורם למחשב לזהותת את כל הגודל של הכונן ..איך אני גורם לכל המידע שהיה לי עוד אתמול לחזור ? הרי לא עשיתי שום פרמוט לכונן של ה320 ג'יגה...אני יודע שישנם גם תוכנות של שחזור קבצים..ברחו לי השמות שלהן..מישהו יכול לעזור לי ?

מישהו יכול לתת עצות עוד לפני שאני מתקין את הסרביס פאק 2 ומתחיל להתעסק עם זה ? אני פשוט רוצה שהמחשב יזהה את כל הגודל של הכונן 320 ג'יגה

ואת כל המידע שהיה עליו ..ובקשר לכונן סי הנוכחי של ה80 ג'יגה - פרמטתי אותו בפרמוט מהר ntfs וגם עליו היה לי מידע חשוב..ואני יודע שאפשר לשחזר עם תוכנות אני בעצמי פעם שחזרתי..בבקשה תעזרו לי עם שמות של תוכנות שיחזור קבצים ועם עצות איך אני גורם למחשב לזהות את כל הכונן השני 320 ג'יגה

ואת כל המידע שיש בו בצורה הכי יעילה? :'( :'( :'(

תודה רבה...למי שיכול לעזור

פורסם
  • מחבר

המידע על הכונן של ה320 גיגה בסדר , עכשיו אני רק רוצה לשחזר נתונים מהדיסק שפרמטתי והתקנתי עליו מחדש את הווינדוס , איזו תוכנה משחזרת עם השמות והספריות המקוריות של הקבצים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים